Аратта - На головну

19 травня 2024, неділя

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в Україні знаходиться унікальний міст, що пролягає між правим берегом однієї річки. Не вірите? Можете переконатися на власні очі, якщо відвідаєте Кам’янець-Подільську фортецю, що на Хмельниччині. Стара фортеця розташована на скелястому острові, охопленому петлею каньйону річки Смотрич. Таким чином, міст, що веде до фортеці, пролягає між двома точками правого берегу однієї річки. Крім того, ми не знайшли більше прикладів у світі, коли б міст тримався без усіляких підпор, а спирався б тільки на скелі. За однією з гіпотез, цей міст було зведено римлянами ще у II столітті під час походу Траянового війська на Дакію. Нині Кам’янецька фортифікація включена до переліку ЮНЕСКО
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


За лаштунками “чесних виборів” - банальний бізнес-проект

Вибори-2012 5780 переглядів

Опубліковано - 2.02.2012 16:32 | Всі новини | Версія для друку

За лаштунками “чесних виборів” - банальний бізнес-проект
За лаштунками “чесних виборів” - банальний бізнес-проект
Депутатам-мажоритарникам вибори до Верховної ради у жовтні 2012 року обійдуться у близько 7 млн. грн., пише “Газета Киевская”.

Глава Комітету виборців України Олександр Черненко впевнений: в середньому кожний мажоритарник витратить на парламентські вибори 4-5 млн. дол.

"В округах будуть балотуватися 2-3 "важковики", які вкладають в кампанію

величезні суми, і для них головне - виграти за будь-яку ціну, без оглядки на оцінки
міжнародного співтовариства", - каже експерт.

Депутат Київради Блоку Кличка Дмитро Андрієвський дивиться на ситуацію не так песимістично.

На його думку, пройти до Київради можна буде маючи мільйон гривень, а в парламент - 7 мільйонів.

"За моїми розрахунками, щоб результативно попрацювати в окрузі: зібрати команду, запланувати рекламу і роботу в комісіях, на округ до міської ради потрібно витратити хоча б мільйон гривень, - підрахував Андрієвський.

"Якщо ми говоримо про вибори до Верховної Ради, то тут потрібно вже шість-сім мільйонів. Округ в ВР за розміром - як 6-7 округів до Київради, відповідно і грошей потрібно більше", - пояснює Андрієвський.

За його словами, основні складові перемоги і основні витрати – команда, оплата польових працівників, агітаторів, членів комісії, спостерігачів.

Він підрахував, що для участі у виборах до Київради, при сьогоднішній кількості виборців потрібна команда приблизно з 40-50 осіб, а якщо балотуватися до ВР – треба все помножити на 6.

Найцікавіше, що питання першорядної важливості для майбутніх мажоритарників зараз навіть не в грошах.

Здавалося б, якщо є кошти, то ніщо не заважає розклеїти по місту рекламу, закупити продуктові пайки і подати документи в ЦВК.

Але не все так просто. За словами депутатів, кабінети на Банковій вже котрий місяць
осаджують бажаючі отримати благословення на той чи інший округ.

І владі, і опозиції ще належить відібрати гідних представників, які отримають право висуватися, а разом з ним pr-підтримку та адмінресурс.

Тут перш за все буде враховуватися перспективність і репутація кандидата, а також його переговорні якості та вміння переконати керівництво у власній необхідності.

Від “Аратти”: як видумаєте, навіщо кандидати на мандат нашої довіри вкладатимуть у його отримання такі грошові суми? Щоб зробити наше життя кращим?

Але для цього не обов’язково йти у владу. На ті ж гроші можна відкрити підприємство, створити робочі місця, платити працівникам пристойну зарплатню ще й отримувати прибуток. Хіба не так?

Отже, наразі ніхто не заперечує, що нас старанно рухають по замкненому колу владної корупції. Адже кожному зрозуміло, що такі величезні суми не вкладають у задоволення просто так походити з депутатським значком і декілька років понатискати кнопку голосування. Той, хто вкладає гроші в "нашу довіру" безсумнівно розраховує їх повернути і отримати прибуток.

Тільки що ми з вами від того виграємо?
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Вибори-2012»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Нація або спільнота людей, що не використовуватиме свій інтелект, уважається за тварин, котрі не мають інтелекту взагалі. Таких людей можна використовувати як робочу худобу або матеріал залежно від вибору чи уподобань”
Таємна доктрина так званої «Більдерберзької групи»

 
Знайди свою ГАРМОНІЮ!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.