Аратта - На головну

19 травня 2024, неділя

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- українська мова посіла друге місце в світі за мелодійністю після італійської. Також її визнали третьою найкрасивішою мовою в світі за такими критеріями, як фонетика, лексика, фразеологія та побудова речень після французької та перської мов на мовному конкурсі, що пройшов у Парижі в 1934 році...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Візит Путіна в Україну. Багато, багато слів і майже нульові результати.

Влада 7597 переглядів

Опубліковано - 22.12.2006 18:52 | Всі новини | Версія для друку

Візит Путіна в Україну. Багато, багато слів і майже нульові результати.
Візит Путіна в Україну. Багато, багато слів і майже нульові результати.
У рамках сьогоднішнього засідання комісії Ющенко-Путін підписано чотири документи, передбачених порядком денним, у тому числі угоду про реадмісію між Україною і РФ.

Підписання угоди про реадмісію викликано необхідністю посилення міжнародного співробітництва в сфері боротьби з незаконною міграцією, попередження і протидії незаконній міграції, а також торгівлі людьми на території України і Росії.

Угода між Кабміном України й урядом Росії про реадмісію складається з 14 статей, що регламентують порядок здійснення заходів, пов’язаних з реадмісією між сторонами.

Основними положеннями угоди є: передача і прийняття громадян держав сторін, передача і прийняття громадян третіх держав і осіб без громадянства, утримання, напрямок і розгляд запитів про реадмісію, захист персональних даних, витрати, пов’язані з поверненням осіб.

Кордон

Уряди України і Росії підписали протокол змін і доповнень до угоди від 1995 року про пункти пропуску через державний кордон

Протоколом передбачається вилучення з тексту міжурядової угоди про пункти пропуску через державний кордон між Україною і Росією 6 пунктів пропуску для залізничного сполучення і доповнення угоди 12-ма міждержавними пунктами пропуску для автомобільного повідомлення, трьома міжнародними пунктами пропуску для автомобільного повідомлення, сімома пунктами пропуску для залізничного сполучення, а також змінити назви чотирьох пунктів пропуску для автомобільного сполучення.

Культура

Крім того, міністерство культури і туризму України і міністерство культури і масових комунікацій Російської Федерації підписали угоду про співробітництво в області культури.

Співробітництво в рамках угоди передбачає створення сприятливих умов для розвитку співробітництва в області музики, театру, кінематографії, образотворчого мистецтва, бібліотечної і музейної справи, охорони об’єктів історико-культурної спадщини, народних промислів, декоративно-прикладного, самодіяльного, естрадного і циркового мистецтва, а також в інших видах діяльності в сфері культури і мистецтв.

Охорона прав

У рамках засідання комісії сторони також підписали угоду про взаємну охорону прав на результати інтелектуальної діяльності, які використовуються та отримані в ході двостороннього військово-технічного співробітництва.

Угода передбачає шляхи здійснення співробітництва між сторонами у зазначеній сфері.

Також документом передбачається можливість визнання сторонами інформації, якою вони обмінюються, конфіденційною інформацією, а також установлюється механізм її захисту.

Сьогодні, 22 грудня, Президент України Віктор Ющенко і президент РФ Володимир Путін визначили ключові питання двосторонньої співпраці на два роки.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Влада»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Все, що йде поза рами нації, це або фарисейство людей, що ітернаціональними ідеалами хотіли би прикрити свої змагання до панування одної нації над другою, або хворобливий сентименталізм фантастів, що раді би широкими “вселюдськими” фразами прикрити своє духове відчуження від рідної нації...”
Іван Франко

 
Знайди свою ГАРМОНІЮ!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.