Аратта - На головну

18 квітня 2024, четвер

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- українська мова посіла друге місце в світі за мелодійністю після італійської. Також її визнали третьою найкрасивішою мовою в світі за такими критеріями, як фонетика, лексика, фразеологія та побудова речень після французької та перської мов на мовному конкурсі, що пройшов у Парижі в 1934 році...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Об’єднана опозиція відмовилась визнавати результати виборів ще на двох округах

Вибори-2012 7146 переглядів

Опубліковано - 12.11.2012 11:47 | Всі новини | Версія для друку

Об’єднана опозиція відмовилась визнавати результати виборів ще на двох округах
Об’єднана опозиція відмовилась визнавати результати виборів ще на двох округах
Об’єднана опозиція заявила про фальсифікацію результатів голосування на ВО № 11 та ВО №14.

Про це повідомляє прес-служба «Батьківщини».

«11 листопада Центральна виборча комісія визнала переможцем по виборчому округу №11 О.Домбровського, а по виборчому округу №14 – В.Жеребнюка. Тим самим ЦВК, вірніше ті члени комісії, які голосували за це ганебне антизаконне рішення, стали співучасниками кримінального злочину, яким легітимізовано крадіжку голосів виборців на цих округах». - говориться у заяві.

Опозмція наголошує, що первинний підрахунок голосів та протоколи з мокрими печатками засвідчили переконливу перемогу кандидатів від Об’єднаної опозиції «Батьківщина» Наталії Солейко по 11 округу, а Івана Мельничука по 14 округу.

«Однак внаслідок цинічних та грубих фальсифікацій, псування бюлетенів опозиційних кандидатів особами кримінальної зовнішності, дій міліції, що допомагали цим особам, несправедливих та замовних рішень судів на користь владних кандидатів, народними депутатами були визнані О.Домбровський та В.Жеребнюк – особи, що не вибороли мандат у чесній боротьбі, а говорячи простими словами - вкрали його». - наголошує штаб опозиції.

Через це «Батьківщина» зщаявляє, що не визнає результати виборів по цих округах, а офіційно об’явлених переможців - обраними народними депутатами. «Ми ніколи не визнаємо таке рішення ЦВК та вважаємо цих осіб не народними обранцями, а кримінальними злочинцями. Ми зробимо все можливе, аби ці громадяни не склали присягу народного депутата, та переконані, що сформована у такий спосіб Верховна Рада не буде легітимною». - говориться у заяві.

Об’єднана опозиція залишає за собою право на протестні акції та дії, які будуть спрямовані на захист прав наших кандидатів Наталії Солейко та Івана Мельничука, на відновлення демократії та справедливості в країні.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Вибори-2012»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Люди, які ніколи не оглядалися на предків, не дбатимуть про нащадків”
Едмунд Берк

 
Реклама на порталі
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.