Аратта - На головну

18 квітня 2024, четвер

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- у 1919-1920 роках Кам`янець-Подільський ненадовго став державним центром України - останньою столицею УНР. Сюди перемістилися Директорія та Уряд УНР. В місті постав Комітет охорони Республіки. Однак у 1920 році Червона армія розгромила війська УНР.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Влада продовжує репресії проти Аркадія Корнацького

Вибори-2012 6940 переглядів

Опубліковано - 13.11.2012 16:50 | Всі новини | Версія для друку

Влада продовжує репресії проти Аркадія Корнацького
Влада продовжує репресії проти Аркадія Корнацького
Шевченківський райсуд на замовлення влади сьогодні чинив розправу над важкохворою Людмилою Нікіткіною - працівницею виборчого штабу кандидата у депутати від «Батьківщини» Аркадія Корнацького.

Про це повідомив адвокат Дмитро Довгий, передає поес-служба «Батьківщини».

За його словами, незважаючи на клопотання адвокатів та родичів Нікіткіної про її вкрай важкий стан здоров’я, жінку доставили із медчастини Лук’янівського СІЗО прямо на судове засідання.

Довгий зазначив, що при цьому слідчий надав суду довідку про те, що Нікіткіна начебто може знайомитись з матеріалами справи та відхилив всі клопотання захисту про незадоволення подання слідчого у зв’язку із загостренням у жінки ішемічної хвороби серця.

Адвокатам також було відмовлено у задоволенні клопотання про витребування медичної справи із СІЗО. Суд також відмовився приєднати до справи звернення, які подавались самою Людмилою Нікіткіною, її родичами та адвокатами щодо надання невідкладної медичної допомоги та у разі необхідності госпіталізації до кардіологічного центру.

Дмитро Довгий повідомив, що згідно з ухвалою Шевченківського суду, Нікіткіній надано дві доби для ознайомлення зі справою та призначено повторне засідання суду.

«Через два дні, якщо Людмила Нікіткіна не ознайомиться з матеріалами справи, то суд вважатиме, що зі справою вона ознайомлена», - пояснив Довгий.

При цьому адвокат зауважив, що жінка почуває себе дуже погано, зокрема, 8 листопада вона втратила свідомість, і тому «зі справою буде ознайомлюватись настільки швидко, наскільки зможе».

Як повідомлялося раніше, 31 липня, напередодні виборів, Центральний райсуд Миколаєва виніс рішення про арешт Людмили Нікіткіної. В «Батьківщині» назвали такі дії влади переслідуванням і політичними репресіями проти членів опозиції.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Вибори-2012»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Майбутнє відкидає свою тінь назад”
Іоганн Гете

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.