Аратта - На головну

18 квітня 2024, четвер

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- передтечею кінотворчості італійськіх неореалістів була стрічка, знята українською кіностудією. Цією кінострічкою фахівці вважають фільм Марка Донського “Веселка” (1943 рік) за однойменною повістю Ванди Василевської. Фільм був знятий на київській кіностудії, яка в роки Другої світової війни була евакуйована в Середню Азію. Він розповідає про українське село під час війни. Президент Рузвельт, переглянувши фільм, надіслав режисерові телеграму з подякою, а у 1944 році картина була відзначена Асоціацією кіно і радіо США.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Прокуратура кришує фальсифікаторів?

Вибори-2012 Регіон: Миколаївська область 8021 перегляд

Опубліковано - 14.11.2012 11:19 | Всі новини | Версія для друку

Прокуратура кришує фальсифікаторів?
Прокуратура кришує фальсифікаторів?
Як тільки почали вщухати пристрасті навколо фальсифікації виборів в Первомайську, прокуратура миттєво розпочала «розборки» із неугодними владі членами окружної виборчої комісії.

Про це повідомляють «Новости N»

У вівторок, 13 листопада, член ОВК 132 Валерій Капралов отримав запрошення в прокуратуру «для дачі пояснень за фактом перешкоджання виконанню рішення суду співробітникам державної виконавчої служби».

Капралов повідомив, що в даний момент знаходиться на стаціонарному лікуванні у відділенні кардіології Первомайської міськлікарні (кілька років тому він переніс складну операцію на серці), однак прокурорів це пояснення не задовольнило - від нього зажадали найближчим часом з’явитися на допит.

Окрім Капралова виклик в прокуратуру повчила також член ОВК від "НУ-НС" Світлана Козак.

Нагадаємо, що саме Валерій Капралов був тим самим єдиним членом ОВК, який чергував у приміщенні комісії в ніч з 1 на 2 листопада, під час першого штурму комісії «Беркутом». Разом з ним у ту ніч в комісії знаходилися тільки спостерігачі Микола Романчук та Анатолій Дьяков.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Вибори-2012»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Якщо знаєш себе і супротивника, то завжди виграватимеш. Якщо знаєш себе, але не знаєш супротивника - один раз переможеш, всі інші - програєш. Якщо не знаєш ні себе, ні його - завжди програватимеш”
Цзу Дзинь

 
Реклама на порталі
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.