Аратта - На головну

19 квітня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- під час англо-бурської війни (Південна Африка) в 1899-1902 роках, командир одного з загонів бурів українець Юрій Будяк, врятував від розстрілу одного молодого англійського журналіста. Згодом останній допоміг Ю.Будяку вступити до Оксфордського університету. В 1917 році Ю.Будяк працює в уряді Української Народної Республіки. В 1943 році Юрій Будяк помирає в радянському концтаборі. Англійського журналіста звали .... Уїнстон Черчілль....
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Нардеп-регіонал каже, що його фракція не проти призначення проміжних виборів

Вибори-2012 8141 перегляд

Опубліковано - 8.05.2013 10:33 | Всі новини | Версія для друку

Нардеп-регіонал каже, що його фракція не проти призначення проміжних виборів
Нардеп-регіонал каже, що його фракція не проти призначення проміжних виборів
У Партії регіонів запевняють, що якщо опозиція не буде блокувати роботу парламенту, то рішення про проведення перевиборів у 5-ти «проблемних округах» та виборів місцевої влади у Києві і в інших містах буде прийнято цього року.

Про таке в ефірі «5 каналу» заявив народний депутат від Партії регіонів Олександр Стоян.

«Вибори відбудуться, у всякому разі до кінця року мають відбутися. Якщо не будуть блокувати більше парламент і ми будемо приймати закони, у тому числі і вибори у місті Києві, і вибори в інших містах, і вибори відбудуться до Верховної Ради. Партія регіонів за те, щоби вибори відбулися, і як тільки буде рішення Конституційного суду, ми проголосуємо за вибори по Києву, ми призначмо вибору у інших містах, і підтримаємо однозначно вибори на цих спірних, скандальних округах», – заявив Стоян.

Як повідомлялося раніше, 5 листопада 2012 року Центральна виборча комісія ухвалила постанову про неможливість встановити достовірні результати голосування на виборах народних депутатів України. 28 жовтня у п’яти одномандатних округах – №94 (Обухів, Київська область), №132 (Первомайськ, Миколаївська область), №194 (Черкаси), №197 (Канів, Черкаська область) та №223 (Київ).

6 листопада Верховна Рада ухвалила рішення, яким рекомендувала ЦВК призначити повторні вибори у цих округах.

29 грудня 2012 року до Конституційного Суду України надійшло конституційне подання 54 народних депутатів.

9 січня 2013 року голова фракції Партії регіонів Олександр Єфремов повідомив, що народні депутати від Партії регіонів звернулися до Конституційного Суду для вирішення питання щодо проведення повторних парламентських виборів у п’яти проблемних одномандатних округах. За словами Єфремова, КС має вирішити, який орган ухвалюватиме рішення про дату проведення повторних виборів у цих п’яти округах – ЦВК або парламент.

23 квітня Конституційний Суд України відмовив у відкритті конституційного провадження у справі за конституційним поданням 54 народних депутатів України щодо перевиборів в п’яти «проблемних округах».
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Вибори-2012»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Нація або спільнота людей, що не використовуватиме свій інтелект, уважається за тварин, котрі не мають інтелекту взагалі. Таких людей можна використовувати як робочу худобу або матеріал залежно від вибору чи уподобань”
Таємна доктрина так званої «Більдерберзької групи»

 
Знайди свою ГАРМОНІЮ!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.