Аратта - На головну

4 травня 2024, субота

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в Україні знаходиться унікальний міст, що пролягає між правим берегом однієї річки. Не вірите? Можете переконатися на власні очі, якщо відвідаєте Кам’янець-Подільську фортецю, що на Хмельниччині. Стара фортеця розташована на скелястому острові, охопленому петлею каньйону річки Смотрич. Таким чином, міст, що веде до фортеці, пролягає між двома точками правого берегу однієї річки. Крім того, ми не знайшли більше прикладів у світі, коли б міст тримався без усіляких підпор, а спирався б тільки на скелі. За однією з гіпотез, цей міст було зведено римлянами ще у II столітті під час походу Траянового війська на Дакію. Нині Кам’янецька фортифікація включена до переліку ЮНЕСКО
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Половина українців вірять, що нова ВР стане ефективнішою за попередню

Громадська думка 11101 перегляд

Опубліковано - 19.11.2014 16:39 | Всі новини | Версія для друку

Половина українців вірять, що нова ВР стане ефективнішою за попередню
Половина українців вірять, що нова ВР стане ефективнішою за попередню
50% українців вважають, що новий парламент ефективніше працюватиме, 32% не вірять у зміни в роботі ВР, а ще 7% думають, що новообраний парламент працюватиме менш ефективно, ніж попередній.

Про це свідчать результати соціологічного опитування, проведеного групою "Рейтинг".

Ще 11% не змогли визначитися.

Найбільше вірять у ефективність нової Ради на півночі України (64%) та прихильники "Самопомочі" (86%), а найбільше тих, хто не вірить у зміни – на півдні (57%) та серед прихильників Компартії (62%).

Також загалом 57% українців однозначно та скоріше вірять у позитивні зміни після виборів до ВР, 36% не вірять, 8% не змогли відповісти. Найбільше оптимістів стосовно змін на заході країни – 72% та серед виборців "Самопомочі" – 86%, а песимістів на Донбасі та серед прихильників КПУ – 21%.

Дослідження провели спеціалісти групи "Рейтинг" з 6 до 13 листопада 2014 року. Вибірка становить 2000 респондентів старших за 18 років. Метод: особисте формалізоване інтерв’ю (face-to-face). Опитування репрезентативне за віком, статтю, типом поселення, регіонами. Помилка репрезентативності дослідження – не більше 2,8%.

Нагадаємо, 26 жовтня в Україні відбулися дострокові вибори нової Верховної Ради. До парламенту за списками увійшли шість політсил.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Громадська думка»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Державне думання для українського хама чуже і незрозуміле”
В‘ячеслав Липинський

 
Відпочинок на схилах Дніпра
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.