Аратта - На головну

20 квітня 2024, субота

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- передтечею кінотворчості італійськіх неореалістів була стрічка, знята українською кіностудією. Цією кінострічкою фахівці вважають фільм Марка Донського “Веселка” (1943 рік) за однойменною повістю Ванди Василевської. Фільм був знятий на київській кіностудії, яка в роки Другої світової війни була евакуйована в Середню Азію. Він розповідає про українське село під час війни. Президент Рузвельт, переглянувши фільм, надіслав режисерові телеграму з подякою, а у 1944 році картина була відзначена Асоціацією кіно і радіо США.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Не вбивайте матюками хромосому!

У світі науки 21125 переглядів

Опубліковано - 27.05.2016 00:19 | Всі новини | Версія для друку

Не вбивайте матюками хромосому!
Не вбивайте матюками хромосому!
В російському Інституті квантової генетики вчені декілька років тому проводили дослідження, що дозволяють частково відповісти на питання: що ж відбувається сьогодні з родом людським?

За допомогою розробленої вченими апаратури слова людини можуть бути представлені у вигляді електромагнітних коливань, які прямо впливають на властивості і структуру молекул ДНК. Саме ці молекули відповідають за спадковість людини. Тому зміст людської мови безпосередньо впливає на людський геном (сукупність всієї генетичної інформації організму), повідомляє econet.ru.

Наприклад, людина постійно у своїй мові використовує нецензурні вирази. При цьому її хромосоми починають активно змінювати свою структуру.

У тому випадку, якщо мова людини насичена негативними за змістом словотвореннями, в молекулах ДНК починає вироблятися так звана «негативна програма».

Поступово ці спотворення стають настільки значними, що видозмінюють структуру ДНК, і це передається нащадкам людини.

Накопичення таких негативних якостей може бути названо «програмою самоліквідації». Вчені зафіксували: лайливе слово викликає мутагенний ефект, який аналогічний радіаційному випромінюванню потужністю в тисячу рентген. Подібна здатність впливати словами на програму спадковості відома людству з найдавніших часів. З релігійних джерел ми знаємо, що завдяки молитвам святих і праведників зцілювалися безнадійно хворі люди. Благословення при цьому поширювалася не тільки на саму людину, а й на його нащадків. Слово - двосічний меч.

Приголомшливим є висновок вчених: ДНК сприймає мову та її зміст. Хвильові «вуха» ДНК безпосередньо засвоюють звукові коливання. За допомогою слова, мови, а значить - думки, бо мова є результат мислення, - людина, як скульптор, ліпить свій генетичний апарат.

Так, від покоління до покоління, як сніжний ком, наростають негативні, саморуйнівні процеси, що закладені в людському геномі його мовою. При цьому для ДНК не має значення, чи є співрозмовник живою людиною або телевізійним «героєм». Відомий психотерапевт С. Горін вважає, що побутове хамство завдає психіці людей набагато більшої шкоди, ніж найвитонченіший гіпноз.
В якості противаги нецензурній лексиці, пропонуємо збільшити кількість позитивно заряджених слів на душу населення.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «У світі науки»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Кількатисячолітня безперервна традиція густонаселеної Пра-України... дає сучасним українцям доказ непорушності володіння своєю землею упродовж тисячоліть. Треба визволитися від змови істориків.”
Юрій Липа

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.