Аратта - На головну

19 травня 2024, неділя

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в Україні знаходиться унікальний міст, що пролягає між правим берегом однієї річки. Не вірите? Можете переконатися на власні очі, якщо відвідаєте Кам’янець-Подільську фортецю, що на Хмельниччині. Стара фортеця розташована на скелястому острові, охопленому петлею каньйону річки Смотрич. Таким чином, міст, що веде до фортеці, пролягає між двома точками правого берегу однієї річки. Крім того, ми не знайшли більше прикладів у світі, коли б міст тримався без усіляких підпор, а спирався б тільки на скелі. За однією з гіпотез, цей міст було зведено римлянами ще у II столітті під час походу Траянового війська на Дакію. Нині Кам’янецька фортифікація включена до переліку ЮНЕСКО
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Москаль пригадав, як писав у ГПУ про підозри щодо Ющенка

Скандал 10655 переглядів

Опубліковано - 31.05.2016 17:45 | Всі новини | Версія для друку

Москаль пригадав, як писав у ГПУ про підозри щодо Ющенка
Москаль пригадав, як писав у ГПУ про підозри щодо Ющенка
Геннадій Москаль розповів, що звертався у Генпрокуратуру з депутатським зверненням про корупцію екс-президента Віктора Ющенка та його найближчого оточення.

Про це він написав на своєму персональному сайті.

«- Що ми шукаємо в «чорній касі» Партії регіонів на два мільярди доларів, якщо майже один мільярд забрали за здачу влади Януковичу колишній президент України Ющенко та його глави адміністрацій Балога і Ульянченко? – обурюється Геннадій Москаль. – Це ж усім добре відомо! І чому всі забули про аферу всеукраїнського масштабу з «Лікарнею майбутнього»? Невже важко підняти матеріали, коли Віктор Ющенко та його дружина Катерина створили фонд «Україна 3000» і в прямих ефірах влаштовували телемарафони, збираючи кошти для будівництва дитячої «Лікарні майбутнього»? У фонд добровільно-примусово платили всі олігархи – по 10, 50, 100 мільйонів гривень. А прості громадяни, що наївно повірили в цю аферу, вносили добровільні пожертви хто скільки міг. У результаті гроші з фонду вкрали, ніякої лікарні ніхто не збирався будувати і не збудував. Це відверта корупція і зловживання владою з метою особистого збагачення, за які так ніхто й не притягнутий до відповідальності.

Хоча ще за Януковича я особисто направляв усі матеріали в Генеральну прокуратуру.

Чому «Лікарнею майбутнього» не займається Національне антикорупційне бюро? Адже це його пряма компетенція – зловживання владою найвищими посадовими особами. Масштабній афері з дитячою лікарнею давно слід дати юридичну оцінку. Чому б нашим антикорупційникам не повчитися досвіду в колег із сусідніх країн колишнього Соцтабору? На сьогодні найефективніше діє Антикорупційне бюро Румунії (АБР). Ця структура не має ніяких підрозділів у регіонах, знаходиться в Бухаресті і щомісяця проводить гучні затримання урядовців, міністрів, родичів найвищих посадових осіб і т.д. АБР ніколи не опускається до рівня голів сільських рад. У період правління президента Траяна Басеску, співробітники бюро посадили за корупцію його рідного брата Мірча Басеску, який досі відбуває покарання.

Будь-яке антикорупційне бюро починає свою роботу з вищого керівництва держави, тому я пропоную почати з екс-президента України Віктора Ющенка. А від нього ниточки потягнуться і до «чорної каси» Партії регіонів, і до корупційних схем, за якими він здав владу Януковичу».- написав Москаль.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Скандал»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Кількатисячолітня безперервна традиція густонаселеної Пра-України... дає сучасним українцям доказ непорушності володіння своєю землею упродовж тисячоліть. Треба визволитися від змови істориків.”
Юрій Липа

 
Реклама на порталі
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.