Аратта - На головну

12 травня 2024, неділя

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в Україні знаходиться унікальний міст, що пролягає між правим берегом однієї річки. Не вірите? Можете переконатися на власні очі, якщо відвідаєте Кам’янець-Подільську фортецю, що на Хмельниччині. Стара фортеця розташована на скелястому острові, охопленому петлею каньйону річки Смотрич. Таким чином, міст, що веде до фортеці, пролягає між двома точками правого берегу однієї річки. Крім того, ми не знайшли більше прикладів у світі, коли б міст тримався без усіляких підпор, а спирався б тільки на скелі. За однією з гіпотез, цей міст було зведено римлянами ще у II столітті під час походу Траянового війська на Дакію. Нині Кам’янецька фортифікація включена до переліку ЮНЕСКО
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


На 25 річницю ГКЧП Путін провів засідання Радбезу РФ і звинуватив Україну у небажанні виконати Мінські угоди

Імперія «Совок» Регіон: Автономна республіка Крим 6824 перегляди

Опубліковано - 19.08.2016 19:09 | Всі новини | Версія для друку

На 25 річницю ГКЧП Путін провів засідання Радбезу РФ і звинуватив Україну у небажанні виконати Мінські угоди
На 25 річницю ГКЧП Путін провів засідання Радбезу РФ і звинуватив Україну у небажанні виконати Мінські угоди
Президент Росії Владімір Путін на 25 річницю серпневого путчу в СРСР приїхав з візитом до анексованого Криму, де провів засідання Ради безпеки РФ про те, як захистити півострів від “українських диверсій”.

Путін заявив, що Москва не збирається згортати відносини з Україною. Хоча він знову поклав на Київ відповідальність за плановану "диверсію" на півострові, яку начебто зірвали російські спецслужби.

"Ми не збираємося згортати наші відносини, попри небажання сьогоднішньої влади в Києві мати повноцінні дипломатичні відносини на рівні послів", - цитує Владіміра Путіна агентство "Інтерфакс".

За словами російського президента, українська влада здійснила спробу диверсії в Криму Київ через нібито небажання або неможливість виконувати мінські домовленості.

"Ясно, навіщо це було зроблено. Тому що (в Україні. - Ред.) не хочуть або не можуть з якихось міркувань виконувати мінські домовленості, - сказав російський президент. - І не можуть пояснити власному народові суттєві промахи в соціально-економічній політиці".

Відкриваючи засідання Ради безпеки Росії в Бельбеку, пан Путін сказав: "Ясно, що зібралися ми з відомого приводу, у зв’язку з відомим інцидентом, після припинення спроби проникнення на територію Криму диверсійних підрозділів української армії".

Звинувачення ФСБ

Минулого тижня російська ФСБ звинуватила спецслужби України у підготовці терактів в анексованому Криму.

Українська влада категорично відкинула звинувачення як необґрунтовані і сфабриковані.

У міноборони України заперечили оприлюднену Росією інформацію, а секретар РНБО Олександр Турчинов назвав її "провокативною маячнею" й елементом гібридної війни.

Представники ЄС і США оприлюднили заяви, у яких стверджують, що жодних доказів нібито диверсії в Криму не бачили.

Водночас прем’єр-міністр Росії Дмітрій Медвєдєв припустив, що Москва може розірвати дипломатичні відносини з Україною.

Відразу після заяви російської ФСБ про нібито запобігання "теракту" в Криму, Владімір Путін заявив, що вважає недоречними подальші переговори про мирне врегулювання на Донбасі в "нормандському форматі" (Франція, Німеччина, Україна, Росія. - Ред.).

Українська сторона назвала заяви російської влади про нібито запобігання теракту вигадками, за допомогою яких Москва намагається виправдати мілітаризацію анексованого півострова.

Президент Петро Порошенко наказав привести збройні сили на кордоні з Кримом у повну бойову готовність.

Тим часом російське міністерство оборони розмістило на півострові новітні ракетні системи С-400 "Тріумф" з дальністю дії до 400 км.

Оглядачі пов’язали загострення риторики довкола Криму з наближенням парламентських виборів у Росії наступного місяця і з намірами російського керівництва дискредитувати Україну перед самітом "Великої двадцятки" в Китаї.
До теми:
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Імперія «Совок»»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Найкращі закони народжуються зі звичаїв”
Жозеф Жубер

 
Відпочинок на схилах Дніпра
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.