Аратта - На головну

19 квітня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в Україні знаходиться унікальний міст, що пролягає між правим берегом однієї річки. Не вірите? Можете переконатися на власні очі, якщо відвідаєте Кам’янець-Подільську фортецю, що на Хмельниччині. Стара фортеця розташована на скелястому острові, охопленому петлею каньйону річки Смотрич. Таким чином, міст, що веде до фортеці, пролягає між двома точками правого берегу однієї річки. Крім того, ми не знайшли більше прикладів у світі, коли б міст тримався без усіляких підпор, а спирався б тільки на скелі. За однією з гіпотез, цей міст було зведено римлянами ще у II столітті під час походу Траянового війська на Дакію. Нині Кам’янецька фортифікація включена до переліку ЮНЕСКО
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Московський “суд” заґратував українського журналіста

Імперія «Совок» 7566 переглядів

Опубліковано - 3.10.2016 14:57 | Всі новини | Версія для друку

Московський “суд” заґратував українського журналіста
Московський “суд” заґратував українського журналіста
Лефортовський суд Москви заарештував затриманого українського журналіста Романа Сущенка на два місяці.

Про це повідомила в понеділок, 3 жовтня, агентству "Інтерфакс" прес-секретарка суду Катерина Краснова. За її словами, рішення суду було ухвалене в суботу, 1 жовтня.

Федеральна служба безпеки (ФСБ) Росії звинуватила Сущенка у зборі даних про діяльність російських збройних сил. "ФСБ Росії в Москві при проведенні шпигунської акції затримала кадрового співробітника Головного управління розвідки міністерства оборони України полковника Романа Сущенка", - заявили в ФСБ у понеділок, 3 жовтня. Сущенко, за даними ФСБ, "цілеспрямовано збирав відомості про діяльність збройних сил і військ Національної гвардії РФ, що становлять державну таємницю і витік яких за кордон міг завдати шкоди обороноздатності держави".

Захист Сущенка заперечує його причетність до шпигунської діяльності. "Сущенко працював в Парижі як кореспондент "Укрінформу", він завжди займався журналістикою. Звідки могли з’явитися такі звинувачення мені незрозуміло", - сказав "Інтерфаксу" в понеділок його адвокат Марк Фейгін. За його словами, в Росію, де затримали його клієнта, він приїхав, з приватним візитом.

Тим часом у прес-службі Головного управління розвідки міноборони України заявили, що "не підтверджують" факту, що Сущенко є кадровим співробітником розвідки.

Перша віце-спікерка Верховної Ради Ірина Геращенко наголосила, що Україна вимагає звільнення Сущенка. "Чекаємо швидкоі реакції і негайних заяв від ОБСЄ і пані Міятович, від генсека Ради Європи Ягланда, від інших структур, які зобов’язані висловити протест проти арешту українського журналіста Російською Федерацією за надуманими звинуваченнями", - написала Геращенко на своїй сторінці у мережі Facebook.
До теми:
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Імперія «Совок»»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

...Всяк мусить пізнати свій народ і в народі себе. Чи ти рус?... Будь ним... Чи ти лях?... Ляхом будь. Чи ти німець? Німечествуй. Француз? Французуй. Татарин? Татарствуй. Все добре на своєму місці в своєму образі, і все красно, що чисто, природно, що не є підробкою, не перемішано з чужим по роду...”
Григорій Сковорода

 
Реклама на порталі
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.