Аратта - На головну

19 квітня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- під час англо-бурської війни (Південна Африка) в 1899-1902 роках, командир одного з загонів бурів українець Юрій Будяк, врятував від розстрілу одного молодого англійського журналіста. Згодом останній допоміг Ю.Будяку вступити до Оксфордського університету. В 1917 році Ю.Будяк працює в уряді Української Народної Республіки. В 1943 році Юрій Будяк помирає в радянському концтаборі. Англійського журналіста звали .... Уїнстон Черчілль....
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Білий дім розповів про розмову Трампа та Зеленського

Вибори - 2019 6164 перегляди

Опубліковано - 22.04.2019 15:15 | Всі новини | Версія для друку

Білий дім розповів про розмову Трампа та Зеленського
Білий дім розповів про розмову Трампа та Зеленського
Сполучені Штати Америки підтримують суверенітет України та її територіальну цілісність, заявив президент США Дональд Трамп у телефонній розмові з переможцем виборів президента України Володимиром Зеленським, інформує Білий дім.

Згідно з повідомленням, Трамп побажав Зеленському успіхів та назвав вибори важливим моментом в історії України, вказавши на мирну та демократичну манеру виборчого процесу.

«Трамп наголосив на твердій підтримці США суверенітету України та її територіальної цілісності – у міжнародно визнаних кордонах – та висловив готовність працювати разом з обраним президентом Зеленським та українським народом, щоб імплементувати реформи, які посилюють демократію, посилюють процвітання та викорінюють корупцію», – розповіли в Білому домі.

21 квітня відбувся другий тур виборів президента України. Згідно з даними Центральної виборчої комісії, шоумен Володимир Зеленський набирає понад 73%, чинний президент Петро Порошенко – близько 25%.

ЦВК має встановити остаточні результати виборів до 1 травня 2019 року. Інавгурація новообраного президента повинна відбутися до 3 червня.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Вибори - 2019»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Знання певних принципів легко компенсує незнання деяких фактів ”
К. Гельвецій

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.