Аратта - На головну

28 квітня 2024, неділя

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- передтечею кінотворчості італійськіх неореалістів була стрічка, знята українською кіностудією. Цією кінострічкою фахівці вважають фільм Марка Донського “Веселка” (1943 рік) за однойменною повістю Ванди Василевської. Фільм був знятий на київській кіностудії, яка в роки Другої світової війни була евакуйована в Середню Азію. Він розповідає про українське село під час війни. Президент Рузвельт, переглянувши фільм, надіслав режисерові телеграму з подякою, а у 1944 році картина була відзначена Асоціацією кіно і радіо США.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Розширення формату G7 до G8 з участю Росії залежить від виконання Москвою Мінських угод

Світ навколо нас 3556 переглядів

Опубліковано - 12.06.2019 12:30 | Всі новини | Версія для друку

Розширення формату G7 до G8 з участю Росії залежить від виконання Москвою Мінських угод
Розширення формату G7 до G8 з участю Росії залежить від виконання Москвою Мінських угод
Президент Франції Емманюель Макрон заявив, що розширення міжнародного клубу держав «Групи семи» (G7) на ще одного учасника Росію – до G8, залежить від зусиль Москви із реалізації Мінських угод із врегулювання ситуації на сході України.

Про це французький лідер заявив 11 червня в інтерв’ю швейцарському телеканалу RTS.

«Від того, наскільки суттєвими будуть зусилля Москви щодо реалізації Мінських угод і припинення військового конфлікту в Україні, залежить, чи буде формат G7 знову розширено до G8 за рахунок відновлення членства Росії», – сказав Макрон.

Він зазначив, що планує незабаром провести переговори із президентом Росії Владіміром Путіним щодо діалогу з Росією.

«У найближчі тижні я знову проведу довгу, насичену бесіду з Владіміром Путіним у якості президента Франції та в якості голови G7, щоб відновити динаміку (відносин – ред.), – сказав Макрон.

Коли саме відбудеться така зустріч Емманюель Макрон не вказав.

Франція нині головує у G7. Цей формат лідерів світових держав існував з 1998 року у вигляді G8 (США, Росія, Японія, Німеччина, Велика Британія, Франція, Італія, Канада), але у 2014 році був скорочений на одного члена – Росію, через засудження лідерами клубу російської агресії проти України.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Світ навколо нас»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Християнська етика була явним противенством поганської. Коли поганство головними чеснотами громадянина вважало гордість, смілість, неуступчивість, – християнство бачило свій ідеал у покорі, податливості та незлобності. Поганин (культурний чоловік) любив гарну одежу, пахощі, чистоту, тілесну красоту – християнин усе те вважав чортівською спокутою, гріхом та злочином. Світ і природа, що (...) були джерелом усього живого, всієї краси, всієї радості, в очах християнина – се минущі тіні, ілюзії, чортяча мана, джерело зла, гріха та чортячої спокуси. Більшого, повнішого противенства годі собі уявити ”
Іван Франко

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.