Аратта - На головну

19 квітня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- серед найдавніших та найважливіших символів Великоднього яйця (писанки) є символ Сонця. Найпростішим зображенням Сонця є коло з промінням або без нього. На Великодніх яйцях, незалежно від релігії, що існують на Україні, також зображено восьмиконечну зірку, що в минулому була символом Сонця. Свастика (сварга, свастя), або як її називали “нерівний хрест” або “гусячі шийки”, в язичницькі часи була символом Сонця. В ті часи, вважалося, що яйце було талісманом, що мав значну силу, оскільки воно захищало власника від хвороб, невдач або злого ока. Символічна сила Великоднього яйця пояснювалася не лише тим, що воно захищало власника від злого, але й тим, що воно захищало людей та зберігало людський рід.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Данилюк подав заяву про відставку

Влада 4603 перегляди

Опубліковано - 27.09.2019 15:26 | Всі новини | Версія для друку

Данилюк подав заяву про відставку
Данилюк подав заяву про відставку
Секретар Ради національної безпеки і оборони України Олександр Данилюк написав заяву про відставку перед початком візиту Президента до США.

Про це повідомляє Офіс Президента.

"Щодо інформації про відставку Олександра Данилюка з посади секретаря Ради національної безпеки і оборони України повідомляємо: відповідну заяву Олександр Данилюк написав на ім’я Президента України перед початком робочого візиту Володимира Зеленського до США з метою участі у 74-ій сесії Генеральної Асамблеї ООН. Президент розгляне її після повернення до Києва", - йдеться у повідомленні.

Раніше окремі ЗМІ повідомили з посиланням на власні джерела, що секретар РНБО Олександр Данилюк написав заяву про звільнення. За даними ЗМІ, Данилюк може стати послом України у Великій Британії.

Як повідомлялося раніше, Олександр Данилюк був призначений на посаду секретаря Ради національної безпеки і оборони 28 травня.

Данилюк народився 22 липня 1975 р. у місті Григоріополь, Молдова.

Закінчив Київський інститут інвестиційного менеджменту, Національний технічний університет (КПІ) за фахом інженер-електрик, а також Бізнес-школу (MBA) Індіанського університету (США).

Свою кар’єру Данилюк розпочав в 1995 році як брокер в українській компанії TEKT.

Протягом трьох років він працював над проєктами компанії "McKinsey & Company" в Лондоні та Москві, ще 4 роки очолював один з Інвестиційних фондів Лондона — Rurik Investment.

У 2005 році коли став економічним радником Прем’єр-міністра України Юрія Єханурова, зокрема займався приватизацією Криворіжсталі, питаннями енергетики тощо.

Президент України Віктор Янукович призначив Олександра Данилюка своїм радником (поза штатом). З вересня 2010 року Данилюк очолював Координаційний центр з впровадження економічних реформ, перемігши у конкурсі на цю посаду.

17 липня 2014 р. став постійним представником Президента в Кабінеті міністрів України, а з вересня 2015 р. — заступником глави Адміністрації Президента.

У квітні 2016 року Данилюк був призначений на посаду міністра фінансів в уряді Володимира Гройсмана, а 7 червня 2018 р. Верховна Рада звільнила його з цієї посади.

Під час президентських виборів у 2019 році був радником Володимира Зеленського.

Олександр Данилюк одружений і має двох дітей. Його дружина і діти є громадянами Великої Британії. Сам Данилюк заявив про відмову від британського громадянства через бажання побудувати політичну кар’єру в Україні.

Володіє п’ятьма мовами: українською, російською, англійською, іспанською та французькою.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Влада»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Шумерський тип культури надзвичайно споріднений з неолітичними пам`ятками Південної Русі...”
Рене Генон

 
Знайди свою ГАРМОНІЮ!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.