Аратта - На головну

24 квітня 2024, середа

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в містечку Заліщики (Тернопільська область), після нападу Німеччини на Польщу в 1939 році, деякий час перебував польський уряд. А вже після вступу у війну Радянського Союзу, цей уряд через Румунію евакуюється в Англію, й до 1945 року вважався легітимним урядом Польщі...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Президент звільнив Данилюка з посади Секретаря РНБО

Влада 4007 переглядів

Опубліковано - 30.09.2019 18:57 | Всі новини | Версія для друку

Президент звільнив Данилюка з посади Секретаря РНБО
Президент звільнив Данилюка з посади Секретаря РНБО
Президент Володимир Зеленський відправив у відставку секретаря РНБО Олександра Данилюка.

Указ про це з’явився на сайті президента.

Раніше була інформація, що Данилюк сам написав заяву про відставку - ще перед поїздкою Зеленського до США. Тоді Данилюк заявив, що лишається на роботі до рішення президента.

Він був частиною команди Володимира Зеленського з самого початку передвиборчої кампанії - відповідав за міжнародні відносини, економіку, фінансову і банківську політику.

Наприкінці травня Зеленський призначив його секретарем РНБО.

У попередні роки Данилюк працював у декількох інвестиційних фондах, у тому числі в Москві та Лондоні, був радником прем’єр-міністра Юрія Єханурова та позаштатним радником Віктора Януковича.

Після обрання Петра Порошенка президентом пан Данилюк став його представником в уряді та заступником голови президентської адміністрації.

У квітні 2016 року Верховна Рада призначила Олександра Данилюка міністром фінансів в уряді Володимира Гройсмана. Але згодом у нього виник конфлікт з прем’єром, який переріс у публічну площину.

У травні 2018 року уряд вп’яте відмовився призначити заступником міністра кандидатуру, яку подав Данилюк. Через це голова Мінфіну написав листа послам країн "Великої сімки", у якому поскаржився на прем’єра.

За місяць, у червні 2018 року, Володимир Гройсман вніс до парламенту пропозицію звільнити Олександра Данилюка, яку депутати схвалили наступного дня.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Влада»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Нація або спільнота людей, що не використовуватиме свій інтелект, уважається за тварин, котрі не мають інтелекту взагалі. Таких людей можна використовувати як робочу худобу або матеріал залежно від вибору чи уподобань”
Таємна доктрина так званої «Більдерберзької групи»

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.