Аратта - На головну

23 квітня 2024, вівторок

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в Україні знаходиться унікальний міст, що пролягає між правим берегом однієї річки. Не вірите? Можете переконатися на власні очі, якщо відвідаєте Кам’янець-Подільську фортецю, що на Хмельниччині. Стара фортеця розташована на скелястому острові, охопленому петлею каньйону річки Смотрич. Таким чином, міст, що веде до фортеці, пролягає між двома точками правого берегу однієї річки. Крім того, ми не знайшли більше прикладів у світі, коли б міст тримався без усіляких підпор, а спирався б тільки на скелі. За однією з гіпотез, цей міст було зведено римлянами ще у II столітті під час походу Траянового війська на Дакію. Нині Кам’янецька фортифікація включена до переліку ЮНЕСКО
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


МВФ: узгодження програми реформ з Україною потребує певного часу

Економіка 5169 переглядів

Опубліковано - 8.11.2019 08:53 | Всі новини | Версія для друку

МВФ: узгодження програми реформ з Україною потребує певного часу
МВФ: узгодження програми реформ з Україною потребує певного часу
“Обговорення триває”. Так прокоментував речник МВФ Джеррі Райс стан переговорів з Україною стосовно нової трирічної програми МВФ для України.

"Обговорення триває. Досить часто потрібен час, щоб узгодити пакет заходів, які може підтримати програма МВФ", - заявив Райс під час спілкування з пресою у четвер.

Райс назвав питання банківського сектору серед основних тем, що обговорюються. Бюджетні витрати на порятунок банківської сфери мають бути мінімальними, вважають у МВФ. Втрати, які понесла Україна від закриття великої кількості банків не мають лягти на плечі платників податків.

"Надзвичайно важливими є ключові реформи, що забезпечують незалежність центрального банку та фінансову стабільність а також вжиття всіх заходів з мінімізації бюджетних витрат від банківського сектору", - наголосив Райс.

Українська влада визначила для себе амбітні цілі, зауважив Райс: "Після цьогорічних виборів, влада має можливість просувати необхідні реформи. Вони встановили для себе достатньо амбітні цілі з трансформування економіки".

Крім банківської сфери, Райс наголосив на інших питаннях важливих для переговорів з нової програми МВФ в Україні.

"Було досягнуто прогресу з обговорення фіскальної та монетарної політики, - заявив Райс. - Важливим є посилення верховенства права і подолання корупції. Ми, звичайно, підтримуємо широкі цілі прискорення зростання на благо народу України, щоб залучити необхідні інвестиції

Ми вважаємо, що Україна має просувати деякі структурні реформи з покращення управління, подолання корупції та зменшення ролі держави та олігархів, продовжуючи втілювати відповідну фіскальну та монетарну політику і підтримувати макростабільність".
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Економіка»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Слово, що йде від серця, проникає в серце”
Нізамі

 
Знайди свою ГАРМОНІЮ!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.