Аратта - На головну

18 квітня 2024, четвер

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- передтечею кінотворчості італійськіх неореалістів була стрічка, знята українською кіностудією. Цією кінострічкою фахівці вважають фільм Марка Донського “Веселка” (1943 рік) за однойменною повістю Ванди Василевської. Фільм був знятий на київській кіностудії, яка в роки Другої світової війни була евакуйована в Середню Азію. Він розповідає про українське село під час війни. Президент Рузвельт, переглянувши фільм, надіслав режисерові телеграму з подякою, а у 1944 році картина була відзначена Асоціацією кіно і радіо США.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


У МВФ кажуть, конструктивний діалог з Київом триває

Економіка 3332 перегляди

Опубліковано - 13.02.2020 18:46 | Всі новини | Версія для друку

У МВФ кажуть, конструктивний діалог з Київом триває
У МВФ кажуть, конструктивний діалог з Київом триває
Міжнародний валютний фонд продовжує перебувати в активному діалозі з Києвом щодо нової програми розширеного фінансування (EFF) і називає його конструктивним та обнадійливим.

Про це заявив під час брифінгу в Вашингтоні директор пресофісу МВФ Джеррі Райс, повідомляє власний кореспондент Укрінформу.

"Наразі відбувається дуже активний діалог у контексті погодженої між МВФ і Україною програми загальною сумою $5,5 млрд", - зауважив представник Фонду на запитання Укрінформу, чи може вплинути відтермінування земельної реформи в Україні на нову програму.

Він назвав дискусії з українською стороною "активними й конструктивними" та висловив сподівання, що вони "досягнуть прогресу".

Райс підкреслив, що затвердження програми EFF для України наразі залишається "предметом розгляду для виконавчої ради Фонду", однак зазначив, що поки не може назвати конкретної дати засідання Ради з українського питання. При цьому він нагадав, що Україна має виконати попередні умови.

"Основний фокус цієї програми зосереджений на кількох пунктах: зміцненні верховенства права, боротьбі з корупцією, посиленні конкурентного середовища, відкритості ринків, зменшенні ролі держави та олігархів, продовженні розсудливої фіскальної політики з метою забезпечення стійкого розвитку в середній перспективі, а також незалежності й фінансової стабільності Центробанку", - зауважив Райс.

За його словами, це зараз є "основними сферами, які входять до наших дискусій". Водночас представник Фонду ще раз підкреслив, що ці переговори "активно продовжуються" і мають певний прогрес.

Як повідомлялося раніше, на початку грудня минулого року відбулася телефонна розмова Президента України Володимира Зеленського й директора-розпорядника МВФ Крісталіни Георгієвої. Сторони обговорили умови для подальшої співпраці й досягли попередньої домовленості про нову трирічну програму у форматі розширеного фінансування (EFF) на загальну суму $5,5 млрд. При цьому у Фонді позитивно оцінили "вражаючий прогрес", досягнутий Україною за останні кілька місяців у просуванні реформ та продовженні міцної економічної політики.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Економіка»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Нація або спільнота людей, що не використовуватиме свій інтелект, уважається за тварин, котрі не мають інтелекту взагалі. Таких людей можна використовувати як робочу худобу або матеріал залежно від вибору чи уподобань”
Таємна доктрина так званої «Більдерберзької групи»

 
Подорожуйте Україною комфортно і без обмежень!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.