Аратта - На головну

25 квітня 2024, четвер

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в Україні знаходиться унікальний міст, що пролягає між правим берегом однієї річки. Не вірите? Можете переконатися на власні очі, якщо відвідаєте Кам’янець-Подільську фортецю, що на Хмельниччині. Стара фортеця розташована на скелястому острові, охопленому петлею каньйону річки Смотрич. Таким чином, міст, що веде до фортеці, пролягає між двома точками правого берегу однієї річки. Крім того, ми не знайшли більше прикладів у світі, коли б міст тримався без усіляких підпор, а спирався б тільки на скелі. За однією з гіпотез, цей міст було зведено римлянами ще у II столітті під час походу Траянового війська на Дакію. Нині Кам’янецька фортифікація включена до переліку ЮНЕСКО
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Помпео закликав Росію припинити агресію проти України

Політика 2732 перегляди

Опубліковано - 9.03.2020 10:54 | Всі новини | Версія для друку

Помпео закликав Росію припинити агресію проти України
Помпео закликав Росію припинити агресію проти України
Державний секретар США Майк Помпео у заяві, оприлюдненій на сторінці відомства, привітав початок слухань у Гаазі справи збиття Малайзійського літака МН17, де перед судом постануть троє громадян Росії та громадянин України - Ігор Гіркін, Сергій Дубинський, Олег Пулатов і Леонід Харченко.

У заяві Майк Помпео нагадав про заклик Ради Безпеки ООН притягнути винних до відповідальності та заклик Радбезу до всіх держав до повної співпраці.

«Всі обвинувачені у цій справі є членами очолюваних Росією сил у східній Україні. Ми закликаємо всі країни до співпраці у зусиллях забезпечити притягнення винних до відповідальності у відповідності з резолюцією Ради Безпеки ООН 2166», – йдеться в заяві відомства.

Помпео висловив крайню довіру до правової системи Нідерландів щодо викриття правди та відправлення правосуддя у цій справі. Держсекретар також підтримав роботу Міжнародної слідчої групи, яка має у своєму складі представників Нідерландів, Австралії, Бельгії, Малайзії та України.

«Знову ми закликаємо Росію припинити свою триваючу агресію та дестабілізуючі дії в Україні», - такими словами завершив свою заяву Майк Помпео.

Засідання Гаазького суду у справі МН17 починаються у понеділок.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Політика»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Нація не помирає від інфаркту, вона помирає тому, що в неї відібрали мову”
Ліна Костенко

 
Знайди свою ГАРМОНІЮ!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.