Аратта - На головну

19 квітня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- передтечею кінотворчості італійськіх неореалістів була стрічка, знята українською кіностудією. Цією кінострічкою фахівці вважають фільм Марка Донського “Веселка” (1943 рік) за однойменною повістю Ванди Василевської. Фільм був знятий на київській кіностудії, яка в роки Другої світової війни була евакуйована в Середню Азію. Він розповідає про українське село під час війни. Президент Рузвельт, переглянувши фільм, надіслав режисерові телеграму з подякою, а у 1944 році картина була відзначена Асоціацією кіно і радіо США.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Агентство Fitch погіршило прогноз для України

Економіка 3136 переглядів

Опубліковано - 23.04.2020 17:56 | Всі новини | Версія для друку

Агентство Fitch погіршило прогноз для України
Агентство Fitch погіршило прогноз для України
Міжнародне рейтингове агентство Fitch залишило незмінним рейтинг України на рівні В, але змінило прогноз з «позитивного» на «стабільний».

За прогнозами агентства, оприлюдненими 22 квітня, на тлі пандемії коронавірусу, українська економіка впаде на 6,5% цього року, але в 2021 році відновиться на 3,5%.

Серед позитивних рис економіки України у часи пандемії агентство відзначило відносно невелику залежність країни від туризму, порівняно диверсифікований експорт ресурсів.

Зниження світових цін на нафту також є позитивом для України, яка є чистим імпортером нафти. В основі прогнозу - успішна співпраця України з МВФ.

Безпрецедентний світовий шок через пандемію COVID-19 позначився на зростанні України та бюджеті і частково скасує такі досягнення, як зменшення боргового навантаження та нестабільності зростання, йдеться у повідомленні агентства.

Дефіцит бюджету України цього року становитиме 7,1%, значно перевищивши цільовий показник у 2,1%. Бюджет постраждає через зменшення податкових надходжень на тлі охолодження економіки, зростання витрат на охорону здоров‘я та соціальне забезпечення а також формування фонду з подолання коронавірусу, обсяг фінансування якого складе 1,6% ВВП.

Досягнення домовленості з МВФ є необхідним фактором для забезпечення бюджетних потреб, вважають експерти.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Економіка»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Коли я ознайомився з партіями марксистів, соціалістів, лібералів та демократів, то за спиною кожної з них я побачив хитрий писок жида”
Іван Франко

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.