Аратта - На головну

16 квітня 2024, вівторок

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- Гоголь, зупиняючись у німецьких готелях, підписувався як “Гоголь-українець”. Гоголя не любили в Росії, бо героїчною і красивою показував він Україну, а нерозумною і дикою Московщину. “Киньмо Московщину… Для кого ми працюємо?… Поїдемо до Києва, адже він наш, не їхній”, – писав він у листі до другого українця – Михайла Максимовича, видатного нашого вченого-природознавця, історика, філософа, фольклориста.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Зеленський запропонував на посаду глави НБУ керівника “Укргазбанку”

Влада 2253 перегляди

Опубліковано - 16.07.2020 10:13 | Всі новини | Версія для друку

Зеленський запропонував на посаду глави НБУ керівника “Укргазбанку”
Зеленський запропонував на посаду глави НБУ керівника “Укргазбанку”
Кирило Шевченко, запропонований Володимиром Зеленським на вакантну посаду глави Нацбанку, очолює правління “Укргазбанку” з травня 2015 року.

Президент України Володимир Зеленський пропонує Верховній Раді призначити голову правління "Укргазбанку" Кирила Шевченка головою Національного банку. Про це йдеться у проєкті постанови № 3387, зареєстрованому в Раді в середу, 15 липня, повідомляє агенція "Українські новини".

Кирило Шевченко народився в 1972 році. Закінчив Харківський державний економічний університет за спеціальністю економіст. До вересня 1995 був провідним економістом сектора кредитних ресурсів кредитного відділу акціонерного поштово-пенсійного банку "Аваль".

З жовтня 1995 по грудень 2006 року працював на різних посадах в банку "Фінанси та Кредит". Дійшов до першого заступника голови правління.

З грудня 2006 по травень 2009 року був головою правління Державної іпотечної установи.

З травня по вересень 2009 року був радником прем’єр-міністра.

З вересня 2009 по квітень 2010 року був першим заступником голови правління "Укргазбанку". З квітня по грудень 2011 року обіймав посаду голови правління АТ "Українська Стратегічна Група". З травня 2012 по серпень 2014 року був радником секретаріату голови ПАТ "Державний ощадний банк України". З 28 травня 2015 року Кирила Шевченка за результатами відкритого конкурсу обрано головою правління "Укргазбанку".

Нагадаємо, 1 липня попередній голова НБУ Яків Смолій оголосив, що написав та подав президенту України заяву про звільнення у зв’язку з відставкою за власним бажанням. Він пояснив це тим, що протягом тривалого часу на Національний банк України здійснюється систематичний політичний тиск. 3 липня парламент звільнив Смолія. Обов’язки голови НБУ до призначення нового керівника виконує перша заступниця голови Катерина Рожкова.

У МВФ наголосили на здобутках Національного банку України під керівництвом Якова Смолія та заявили про очікування, що його наступник також забезпечить незалежність НБУ.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Влада»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Кількатисячолітня безперервна традиція густонаселеної Пра-України... дає сучасним українцям доказ непорушності володіння своєю землею упродовж тисячоліть. Треба визволитися від змови істориків.”
Юрій Липа

 
Подорожуйте Україною комфортно і без обмежень!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.