Аратта - На головну

19 травня 2024, неділя

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в Україні знаходиться унікальний міст, що пролягає між правим берегом однієї річки. Не вірите? Можете переконатися на власні очі, якщо відвідаєте Кам’янець-Подільську фортецю, що на Хмельниччині. Стара фортеця розташована на скелястому острові, охопленому петлею каньйону річки Смотрич. Таким чином, міст, що веде до фортеці, пролягає між двома точками правого берегу однієї річки. Крім того, ми не знайшли більше прикладів у світі, коли б міст тримався без усіляких підпор, а спирався б тільки на скелі. За однією з гіпотез, цей міст було зведено римлянами ще у II столітті під час походу Траянового війська на Дакію. Нині Кам’янецька фортифікація включена до переліку ЮНЕСКО
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Чергова напасть: Українські геї попросили Ющенка легалізувати в Україні Содом і Гоморру

Захист держави 15682 перегляди

Опубліковано - 22.06.2006 19:38 | Всі новини | Версія для друку

Одностатеві шлюби - деструктивний шлях розвитку людства
Одностатеві шлюби - деструктивний шлях розвитку людства
Громадські та благодійні організації геїв та лесбіянок закликають владу легалізувати одностатеві шлюби. Про це йдеться у відкритому листі керівників цих організацій до Президента Віктора Ющенка, виконуючого обов`язки прем`єр-міністра Юрія Єханурова, а також в.о. міністрів та церковних організацій.

Організації також закликають заборонити законодавчу дискримінацію за сексуальною орієнтацією, легалізувати цивільне партнерство для гомосексуалів, дати одностатевим родинам всі соціальні й економічні права.

- Гомосексуальна родина абсолютно не захищена українським законодавством і, як така, не одержує ніякої державної підтримки, хоча геї й лесбіянки платять такі ж державні податки, - сказано у зверненні.

Організації повідомляють, що звернутися до влади їх спонукала ініціатива голови Української греко-католицької церкви Любомира Гузара розробити поправки до законів, які повинні були закріпити поняття "шлюб" як союз чоловіка та жінки, а також дати визначення поняття "сексуальних меншин". На думку геїв, ці поправки нібито повинні запобігти утворенню в Україні одностатевих родин, реєстрацію таких шлюбів, а також вихованню в них дітей.

Організації побоюються, що не толерантні заяви можуть сприяти розпаленню ненависті до гомосексуальних громадян і провокувати насильство відносно них.

- Чисельність геїв та лесбіянок в нашій країні сягає як мінімум одного мільйона людей, і державні та суспільні інститути не повинні нехтувати цим фактом, - йдеться у листі.

Організації закликають владу, інші громадські та церковні організації до діалогу.

Всеукраїнська громадська організація "Гей-Форум України" вважає неможливим проведення гей-параду в Україні у найближчі 10-15 років. До секс-меншин в Україні належить від 420 тис. до 1,2 млн. людей - за різними соціологічними даними.

За даними "Гей-Форуму", найбільша кількість українських геїв живе у Києві, це місто характеризує найвищий рівень відкритості гомосексуалів, пишуть Українські новини.
До теми:
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Захист держави»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Такого безладу ніде немає. Треба, щоб сюди прийшли піночети й навели порядок. Бо в Україні жити соромно. Країна, де не діють закони. Це не демократія, а суцільна вакханалія. У нас безнадійно втрачений етично-моральний стрижень”
Іван Марчук

 
Знайди свою ГАРМОНІЮ!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.