Аратта - На головну

2 травня 2024, четвер

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- свій шлях до Місяця радянський «Луноход» розпочав в Україні. Для підготовки команди, що ним керувала, та для випробовувань самого апарата в кримських горах під Сімферополем було створено спеціальний «місяцедром». У 70-х на Місяць було запущено всього два «трактори» — «Луноход-1» та «Луноход-2». Під час виконання місячної місії «трактористи» теж знаходилися в Криму — у центрі керування в селищі Шкільне. Пізніше зі Шкільного керували роботою космічних кораблів «Союз», брали участь у здійсненні першої міжнародної стиковки «Союз»-«Аполон», відстежували перший, і єдиний, політ радянського «човника» «Буран». Після проголошення незалежності України центр у Криму було майже повністю знищено...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Українці зберігають в банках 9,52 млрд. дол.

Добробут 8556 переглядів

Опубліковано - 9.01.2007 18:26 | Всі новини | Версія для друку

Українці зберігають в банках 9,52 млрд. дол.
Українці зберігають в банках 9,52 млрд. дол.
У грудні внески, розміщені фізичними особами на рахунках у банках у валюті (в доларовому еквіваленті), збільшилися на 508,5 млн. доларів, або на 5,6% до 9 517,6 млн. доларів.

Про це повідомив Національний банк України.

У 2006 році внески населення в банках у валюті зросли на 3 477,5 млн. доларів, або на 57,6% з 6 040,1 млн. доларів.

Як повідомлялося, в листопаді внески, розміщені фізичними особами на рахунках у банках у валюті (в доларовому еквіваленті) збільшилися на 395 млн. доларів, або на 4,6% до 9 009,1 млн. доларів.

Від “Аратти”: за рапортами державних установ України щодо активів населення якось, невідомою стороною оминаються активи населення, які зберегалися у Ощадбанку України. І до якої статистики вони відносяться? Ніби іх не існує в природі?

Нагадаємо, що за офіційною версією влади, як минулої, так і сучасної, ці активи були вилучені у вкладників невідомими особами, яких офіційно називають “інфляція”. Й до тепер достименно не встановлено хто ці особи і куди насправді зникли ці активи. За деякими даними, які звучали в парламенті, вони були вивезені у Росію. Нагадаємо також, що зазначені активи населення, довірені Ощадбанку оцінються більш ніж у $150 млрд. Проте, про їхнє повернення згадують політики лише під час виборів і краплинками “повертають” за рахунок платників податків, в яких ті гроші було вилучено, із держбюджету.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Добробут»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Там, де закінчується здоров'я, там, де закінчуються гроші, там, де закінчується здоровий людський розум, - там всюди починається християнство ”
Генріх Гейне

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.