Аратта - На головну

5 травня 2024, неділя

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- серед найдавніших та найважливіших символів Великоднього яйця (писанки) є символ Сонця. Найпростішим зображенням Сонця є коло з промінням або без нього. На Великодніх яйцях, незалежно від релігії, що існують на Україні, також зображено восьмиконечну зірку, що в минулому була символом Сонця. Свастика (сварга, свастя), або як її називали “нерівний хрест” або “гусячі шийки”, в язичницькі часи була символом Сонця. В ті часи, вважалося, що яйце було талісманом, що мав значну силу, оскільки воно захищало власника від хвороб, невдач або злого ока. Символічна сила Великоднього яйця пояснювалася не лише тим, що воно захищало власника від злого, але й тим, що воно захищало людей та зберігало людський рід.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Радник Президента вважає перевибори до парламенту потрібними

Влада 7390 переглядів

Опубліковано - 5.03.2007 22:36 | Всі новини | Версія для друку

Радник Президента вважає перевибори до парламенту потрібними
Радник Президента вважає перевибори до парламенту потрібними
Радник Президента України Павло Ігнатенко вважає дострокові парламентські вибори - організаційним та потрібним кроком для українського суспільства

Про це він сказав сьогодні, відповідаючи на запитання журналістів у Кіровограді.

За словами Ігнатенка, позиція Президента полягає в тому, що безпосередньо зараз підстав для розпуску Верховної Ради України немає, але це не означає, що їх не буде.

"На мою думку, цей парламент зробив серйозні, невідворотні кроки. Одна політична сила, я говорю про СПУ, пішла на неорганічні кроки по відношенню до своїх виборців, інша - реформувала свої погляди. Як би люди не втомились, правильно було б, якби вони отримали шанс знову зробити вибір, уже переосмислений", - зазначив Ігнатенко.

При цьому він зауважив, що повторні вибори повинні торкнутись лише Верховної Ради України.

Ігнатенко не виключив проведення соціального опитування думки населення(плебісциту) у регіонах перед можливим прийняттям рішення про розпуск парламенту.

Від “Аратти”: різноманітні джерела вивчення громадської думки показують, що сьогодні від 35% до 55% виборців не тільки не задоволені роботою народних обранців у парламенті, а й не проти достроково їх переобрати.

Проте, самі обранці, як засвідчила їхня реакція на дискусію, яка вже розпочалася у суспільстві, ладні не тільки проігнорувати Указ Президента, якщо такий буде, а й застосувати війська МВС щодо захисту своїх місць у парламенті та виконавчій владі. Хоча, для контр-піару, зареєстрували законопроект про одночасні подвійні вибори.

І така реакція зрозуміла: адже народні обранці мають гіпертрофовану недоторканість від правосуддя. Може й тому виборці їх вважають одним із найкорумпованіших інститутів влади.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Влада»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Ніколи не виживе той народ, котрий сприймає свою історію очима сусідів”
Фрідріх Ніцше

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.