Аратта - На головну

26 квітня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в селі Лемеші (Чернігівська область) на початку XVIII століття народився хлопчик Олексій Розум. У вільний від випасу корів час, він співав у сільскому церковному хорі, де був помічений, відправлений до Петербургу й згодом став графом Розумовським й вінчаним чоловіком імператриці Елизавети (щоправда без права престолонаслідування). Брат графа Кирило у 18 років (!!!) очолив петербургську академію наук, а згодом ще й став гетьманом Лівобережної України...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


В Іспанії знайдено першого європейця?

Невідоме 10851 перегляд

Опубліковано - 1.07.2007 00:43 | Всі новини | Версія для друку

В Іспанії знайдено першого європейця?
В Іспанії знайдено першого європейця?
В Іспанії знайдені останки людини, яка жила 1,2 мільйони років тому - найдревнішого мешканця Європейського континенту, відомого науці, повідомив, представник Міністерства культури країни.

"Людські останки виявлені під час розкопок у місцевості Атапуерка, провінція Бургос, де за останнє десятиліття вже були виявлені стоянки древньої людини", заявив представник міністерства.

Він зазначив, що "останки в Атапуерці, місцевості, що оголошена ЮНЕСКО "надбанням людства", належать найдревнішому європейцеві".

"Наша знахідка може істотно вплинути на уявлення вчених про походження сучасних європейців", сказало джерело.

За його словами, "останки виявлені молодим палеонтологом Росою Угет, яка працює під керівництвом професора Хосе Марія Бермудеса де Кастро, біля підніжжя так називаного Слонячого пагорба".

В Атапуэрці, гористій місцевості на півночі Іспанії, де розкопки ведуться з початку 90-х років, у 1997 році були виявлені останки людини, що жила тут 800 тисяч років тому, а також численні знаряддя праці первісних людей.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Невідоме»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Релігія це зітхання пригнобленої тварі, серце безсердечного світу, подібно до того як вона - дух бездушних порядків. Релігія є опіум народу ”
Карл Маркс

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.