Аратта - На головну

2 травня 2024, четвер

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- передтечею кінотворчості італійськіх неореалістів була стрічка, знята українською кіностудією. Цією кінострічкою фахівці вважають фільм Марка Донського “Веселка” (1943 рік) за однойменною повістю Ванди Василевської. Фільм був знятий на київській кіностудії, яка в роки Другої світової війни була евакуйована в Середню Азію. Він розповідає про українське село під час війни. Президент Рузвельт, переглянувши фільм, надіслав режисерові телеграму з подякою, а у 1944 році картина була відзначена Асоціацією кіно і радіо США.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Із оголошенням коаліції у БЮТ в НУ-НС проблем немає

Політика 5677 переглядів

Опубліковано - 8.10.2007 19:25 | Всі новини | Версія для друку

Із оголошенням коаліції у БЮТ в НУ-НС проблем немає
Із оголошенням коаліції у БЮТ в НУ-НС проблем немає
Демократичні сили готові оголосити про створення демократичної коаліції одразу після оприлюднення офіційних результатів дострокових виборів.

Про це заявила лідер БЮТ Юлія Тимошенко після зустрічі Президента Віктора Ющенка з лідерами політичних сил, що пройшли до парламенту.

"Ми готові оголосити про створення демократичної коаліції одразу після офіційного оголошення результатів виборів", - сказала Юлія Тимошенко.

"Ми буквально так, як і обіцяли, добу, максимум дві, візьмемо на те, щоб була оголошена демократична коаліція. Я не бачу сьогодні жодних перешкод для цього і не бачу жодних політичних обставин, що можуть це зупинити", - додала вона.

При цьому лідер БЮТ висловила сподівання, що Партія регіонів з гідністю перейде до парламентської опозиції.

За словами Тимошенко, коаліція зможе віддати опозиції Рахункову палату, посади заступників міністрів та заступників голів облдержадміністрацій.

"Ми готові на базі закону про опозицію надати їм наступні права: по-перше, керівництво Рахункової палати, яка відповідає за фінансові потоки в державі, має призначатися від парламентської опозиції", - відзначила лідер БЮТ.

"По-друге, ми готові запропонувати створити і очолити контрольну кількість парламентських комітетів. Крім того ми готові для здійснення контролю за діяльністю уряду надати опозиції посаду віце-прем'єра якраз по контролю за цими діями", - продовжила вона.

"І для того, щоб далі піти у системі прозорості, ми готові надати посади заступників у міністерствах і відомствах, а також сьогодні ми не почули заперечень від президента щодо заступників голів облдержадміністрацій", - сказала Юлія Тимошенко.

Лідер БЮТ закликала усі парламентські сили "підтримати формування такого порядку відносин між владою та опозицією".

При цьому закон про опозицію, за словами Юлії Тимошенко, буде прийнято у парламенті, як першочерговий.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Політика»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Навчаючи інших, ми вчимося самі”
Сенека

 
Подорожуйте Україною комфортно і без обмежень!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.