Аратта - На головну

23 квітня 2024, вівторок

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- у 1919-1920 роках Кам`янець-Подільський ненадовго став державним центром України - останньою столицею УНР. Сюди перемістилися Директорія та Уряд УНР. В місті постав Комітет охорони Республіки. Однак у 1920 році Червона армія розгромила війська УНР.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Херсонщина претендує на “лаври Алчевська”

Добробут 7324 перегляди

Опубліковано - 5.11.2007 16:44 | Всі новини | Версія для друку

Херсонщина претендує на “лаври Алчевська”
Херсонщина претендує на “лаври Алчевська”
Три міста Херсонщини, включаючи обласний центр змагаються за завання “Алчеську цього року”. При тому, громадяни за типу послуги опалення - платять, але в оселях від того не теплішає. Чи є в державі той, хто захистить їхні законні права?

В Україну прийшла зима. Після першого снігу, синоптики попереджають і про перші серйозні морози. На сьогоднішню ніч Гідрометеоцентр обіцяють до 9° нижче нуля, на завтрашню - до мінус 11 градусів. Вдень буде тепліше - від двох морозу до трьох тепла.

Але деяких мешканців України навіть ці цифри лякають.

У трьох містах Херсонщини - самому обласному центрі, Каховці та Новій Каховці досі не вмикнули опалення.

Тепло є лише у половині херсонських шкіл, та у чверті садочків. Каховка і Нова Каховка похвалитися не можуть й тим. У обласній адміністрації затримку з теплопостачанням пояснюють заборгованістю. Кажуть: підключатимуть будинки до опалення лише після повної сплати боргів за спожите раніше.

Якщо гроші не сплачуватимуть і у подальшому до кінця листопада, за підрахунками обласної влади, борг за побутовий газ зросте до семи-восьми мільйонів гривень.

Від “Аратти”: між тим, насправді невідомий чиновник із обладміністрації просто збрехав, бо більшість громадян і в Харсоні, і Каховці, і Новій каховці за спожите тепло(незалежно від його наявності у системі опалення) платять. Десятому посереднику, якому держава дозволила прихватизувати крантик.

Обласна Адміністрація клянеться, що гроші за спожите паливо у Київ перераховано. Але міністр ПЕК більшовицького уряду Юрій Бойко стверджує, що тих грошей не бачив.

Отже, кінцеві споживачі розрахувалися, але у системі відмивання їхніх грошей сталося надто повне вимивання. І цим навряд чи кого здивуєш.

Проте, виникає питання: хто у ций державі має захистити законні права громадян? Чи може київські дядьки чекають, поки громадяни візьмуть вила та самі себе захистять від злочинної влади?
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Добробут»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Особа, що не володіє мовою народу, на землі якого проживає, - гість або окупант, або раб цього окупанта”
Карл Маркс

 
Знайди свою ГАРМОНІЮ!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.