Аратта - На головну

16 квітня 2024, вівторок

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- найдовший духовий музичний інструмент в світі - це трембіта, — конічна дерев’яна труба без бокових отворів. ЇЇ довжина може досягати чотирьох метрів. Діапазон трембіти — дві з половиною октави. Її звуки чутно більш ніж за десять кілометрів. Цей традиційний для жителів українських Карпат інструмент і досі використовується. Трембітарі сповіщають горян про важливі події. Якщо Ви включите до програми своєї подорожі один з фестивалів краю, то обов’язково познайомитеся з незвичайним інструментом.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Скринька “дисидента” Криля відчиняється просто. Він вже боїться, що через 3 роки, Ющенка не переоберуть

Політика 5040 переглядів

Опубліковано - 16.11.2007 16:47 | Всі новини | Версія для друку

Скринька “дисидента” Криля відчиняється просто. Він вже боїться, що через 3 роки, Ющенка не переоберуть
Скринька “дисидента” Криля відчиняється просто. Він вже боїться, що через 3 роки, Ющенка не переоберуть
Один із непідписантів угоди про демкоаліцію врешті сформулював свою позицію. Він переживає за президентське крісло, тобто, працевлаштування гаранта після першої каденції.

«Напередодні першого засідання ВР, де будуть створені фракції та прийматиметься рішення щодо коаліційної угоди, я готовий підписатися під будь-якою коаліцією за єдиної умови: запропоновані цими коаліціями кандидатури на прем’єра не матимуть президентських амбіцій на виборах 2010 року», – сказав нардеп Блоку «Наша Україна – Народна Самооборона», заступник голови партії «Наша Україна» Ігор Кріль.

За його словами, у теперішній нестабільний час урядові необхідно якомога тісніше співпрацювати з Главою держави задля розвитку економіки і вирішення соціальних проблем.

«Якщо хтось хоче розглядати посаду прем’єра як «стартовий майданчик» для майбутніх президентських виборів, то це призведе до політичного протистояння». Політик наголосив, що у такій ситуації неминучий конфлікт між Президентом та прем’єром, який марить кріслом Глави держави. «Тоді громадянам доведеться забути про вирішення соціальних проблем», – наголосив Кріль.

«Політики повинні думати, як забезпечити гідне життя кожному громадянину, а не про те, щоб задовольнити свої власні політичні амбіції», – додав він.

Як повідомлялося раніше, єдиний із непідписантів, який ще відмовчується - Іван Плющ.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Політика»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Кількатисячолітня безперервна традиція густонаселеної Пра-України... дає сучасним українцям доказ непорушності володіння своєю землею упродовж тисячоліть. Треба визволитися від змови істориків”
Юрій Липа

 
Реклама на порталі
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.