Аратта - На головну

27 квітня 2024, субота

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- першою Українською конституцією вважається документ «Пакти і Конституція прав і вольностей запорозького війська», складений гетьманом Пилипом Орликом у 1710 році. Історики мають різні думки щодо того, чи був цей документ Конституцією у сучасному розумінні цього слова або прогресивним твором, який випередив свій час, адже перші Конституції в Європі і США з’явилися лише за сімдесят років потому. Реальної сили Конституція Пилипа Орлика так і не набула, оскільки складалася вона на чужині та її укладачі не мали змоги повернутися в країну. Але в історії вона залишилася як оригінальна правова пам’ятка, яка вперше в Європі обгрунтовує можливість існування парламентської демократичної республіки.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Для безпеки Тимошенко вжито додаткових заходів

Політика 5115 переглядів

Опубліковано - 13.12.2007 15:20 | Всі новини | Версія для друку

Для безпеки Тимошенко вжито додаткових заходів
Для безпеки Тимошенко вжито додаткових заходів
Блок Юлії Тимошенко посилив внутрішню охорону свого лідера у зв’язку із заявами про можливий напад на неї.

Про це сьогодні повідомив народний депутат, один із лідерів БЮТ Олександр Турчинов.

За словами Турчинова, першим цю тему підняв російський політолог Сергій Марков, а також інформацію з цього приводу розмістив на своєму сайті ВАТ «Укртелеком».

«Ми посилили систему внутрішньої безпеки, яка стосується нашого лідера», - сказав він.

Крім того, за словами Турчинова, до того часу, поки не буде розглядатися питання про обрання прем’єр-міністра, звернулися з проханням до Юлії Тимошенко «зайвий раз не пересуватися по Верховній Раді».

Депутат також повідомив, що БЮТ зв’язався з СБУ з проханням перевірити усю інформацію щодо можливого нападу на Тимошенко.

«Я сподіваюсь, що все ж таки є межа, через яку не можуть переходити політики, як би вони не хотіли і якби вони не боялися нашого лідера. І я сподіваюсь, що це знову залишиться лише викидом інформації», - сказав Турчинов.

У свою чергу, у прес-службі Генеральної прокуратури України повідомили, що в разі, якщо Тимошенко звернеться до генпрокурора з офіційною заявою, то буде призначено з вищевказаного приводу перевірку викладеної інформації, а також вирішено питання про надання їй додаткової охорони у разі необхідності

Як повідомлялося раніше, невідомий чоловік намагався попередити Тимошенко про підготовку замаху на її життя.

Згідно із повідомленням на сайті компанії «Укртелеком», у приміщення «Телекомсервісу» ВАТ «Укртелеком» за адресою: Київ, вул.Володимирська, 10, зайшов невідомий і без коментарів передав оператору відділення записку з текстом повідомлення на сайт лідера БЮТ: «Увага! Юля!!! Снайпер стежить за тобою! Четвер», після чого одразу залишив приміщення.

Про цей випадок компанія одразу повідомила правоохоронним органам.

Навесні цього року ГПУ порушила кримінальну справу за фактом підготовки замаху на життя лідера БЮТ Юлії Тимошенко. Наразі слідчі дії у справі тривають.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Політика»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Такого безладу ніде немає. Треба, щоб сюди прийшли піночети й навели порядок. Бо в Україні жити соромно. Країна, де не діють закони. Це не демократія, а суцільна вакханалія. У нас безнадійно втрачений етично-моральний стрижень”
Іван Марчук

 
Відпочинок на схилах Дніпра
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.