Аратта - На головну

19 квітня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- Українські дерев`яні церкви були збудовані у символічній формі кораблів та звернуті зі Сходу на Захід. Історично, українські церкви були побудовані з центральним нефом та двома боковими проходами. Це розділення споруди на три частини відповідає трьом догмам, або Божої Священної триєдності: духу, душі, та тілу людини. Багаточислені куполи та шпилі позначають щогли кораблю, а хрести на кожному вістрі розмежовують де бути вітрилам.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Міліція затримала голову Тернопільської облради

Назад в СРСР 6875 переглядів

Опубліковано - 27.04.2010 17:26 | Всі новини | Версія для друку

Міліція близько двох годин утримувала голову Тернопільської обласної ради Олексія Кайду
Міліція близько двох годин утримувала голову Тернопільської обласної ради Олексія Кайду
У Києві, біля пам’ятника Тарасові Шевченку, після завершення мітингу Всеукраїнського об’єднання «Свобода», міліція затримала голову Тернопільської обласної ради Олексія Кайду.

Безпідставно, близько двох годин протримавши в Шевченківському РУ ГУ МВС у м. Києві, застосовуючи брутальну поведінку та не допускаючи адвокатів, голову Тернопільської обласної ради Олексія Кайду відпустили, повідомляє прес-служба ВО "Свобода".

Виступаючи на мітингу, члени «Свободи» закликали людей гуртуватися до боротьби з антиукраїнським режимом Януковича. Після затримання Кайди колона «Свободи» вирушила на його визволення.

Представники МВС намагались інкримінувати Олексію Кайді, нібито він у центрі Києва пошкодив приватний автомобіль невідомих осіб.

Всеукраїнське об’єднання "Свобода" пов’язує цю подію з принциповою й послідовною позицією голови Тернопільської обласної ради Олексія Кайди й Тернопільської обласної ради щодо прокремлівського режиму Януковича.

Нагадаємо, з ініціативи ВО "Свобода", 22 квітня 2010 року Тернопільська обласна рада ухвалила звернення до Конституційного Суду України, Генеральної Прокуратури України, Верховної Ради України з вимогою ініціювати усунення В. Януковича з поста Президента України в порядку імпічменту за вчинення державної зради у відповідності зі ст. 111 Конституції України.

27 квітня 2010 року у Києві, під стінами Верховної Ради, відбулися збори делегатів місцевих рад Тернопільщини, які заявили, що вони як представники тернопільської громади вимагають від депутатів Верховної Ради не допустити ратифікації угод щодо продовження терміну перебування Чорноморського флоту РФ на території України; розпочати процедуру імпічменту Президенту України Януковичу Віктора Федоровича за порушення статті 17 Конституції України. Від Генеральної прокуратури та Служби безпеки України – порушити кримінальну справу проти Президента України Януковича В. Ф. за посягання на державний суверенітет та територіальну цінність України.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Назад в СРСР»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Марно пояснювати дурням і начальникам: перші слухають і нічого не розуміють, другі все розуміють і тому не слухають”
Михайло Мамчич

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.