Аратта - На головну

26 квітня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- найдовша печера на Україні носить назву «Оптимістична» і знаходиться на Поділлі - це гіпсова печера на глибині 20 м, протяжністю понад 230 км. Вхід до неї розташований поблизу села Королівка Борщівського району Тернопільській області. Це найдовша гіпсова печера у світі і друга за протяжністю, - вона поступається лише Мамонтовій печері в США...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Нардепи Гримчак і Доній звернулися у правоохоронні органи через побиття у парламентській залі

Скандал 4339 переглядів

Опубліковано - 28.04.2010 15:39 | Всі новини | Версія для друку

Нардепи-регіонали б’ють Юрія Гримчака. Серед них - син Президента Віктора Януковича
Нардепи-регіонали б’ють Юрія Гримчака. Серед них - син Президента Віктора Януковича
Депутат Верховної Ради від «Народної самооборони» Юрій Гримчак вважає, що вчорашні події в парламенті показали — Партія регіонів привела до влади кримінальних елементів, які заради досягнення своєї мети не цураються жодних методів з бандитського арсеналу.

Гримчак прокоментував в ефірі «5 каналу» відеокадри, на яких чітко видно, як депутат з коаліції схопив представника «Народної самооборони» Олеся Донія за голову і кілька разів вдарив об дерев’яний бар’єр: «Це «уголовщина», і це сидять люди, які сьогодні привели «уголовників» до влади у свої ряди».

Депутат також зауважив, що під час сутички в парламенті депутати від коаліції били і жінок. «І хоча я сам виріс на околиці Донецька, але навіть мені відомо, що жінок бити не можна», — сказав Гримчак.

Між тим сьогодні народні депутати України Олесь Доній і Юрій Гримчак мають намір звернутися до правоохоронних органів на підставі пункту №2 Статті 346 Кримінального кодексу України «Погроза або насильство щодо державного чи громадського діяча».

Зокрема, в Кодексі зазначено, що «умисне заподіяння особам, зазначеним в частині першій цієї статті (народним депутатам України – ред.), середньої тяжкості тілесних ушкоджень чи легких тілесних ушкоджень, нанесення побоїв чи вчинення інших насильницьких дій у зв'язку з їх державною або громадською діяльністю»

Нанесення побоїв, вчинення насильницьких дій, умисне заподіяння тілесних ушкоджень у зв'язку з державною і громадською діяльністю депутатам Донію і Гримчаку, скоєне на їхньому робочому місці, під час виконання ними своїх безпосередніх обов’язків 27.04.2010 року підтверджується численними фото-відеоматеріалами, а також висновками лікарів, які згідно КК України можуть кваліфікуватися як «потерпілі».

Нагадаємо, що згідно Статті 346 КК України такі порушення караються позбавленням волі на строк від чотирьох до семи років.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Скандал»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Там, де закінчується здоров'я, там, де закінчуються гроші, там, де закінчується здоровий людський розум, - там всюди починається християнство ”
Генріх Гейне

 
Подорожуйте Україною комфортно і без обмежень!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.