Аратта - На головну

18 квітня 2024, четвер

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- гетьман Петро Дорошенко останні двадцять років свого довгого й бурхливого життя прожив у почесному засланні в Росії. Був Вятським воєводою. Отримав від російського царя в маленькому містечку Яропольче (Волоколамський повіт поблизу Москви) помістя - 1000 дворів і пенсію в 1000 карбованців. Там же він і помер 9 листопада 1698 року, де і був похований. Був тричі одружений, мав двох дочок і трьох синів. Його правнучкою, по лінії останнього шлюбу з Агафією Єропкиною, була .... дружина Олександра Пушкіна – Наталя Гончарова...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


На підконтрольному київській владі підприємстві вирощували коноплю

Кримінал Регіон: м.Київ 9167 переглядів

Опубліковано - 23.09.2006 15:05 | Всі новини | Версія для друку

На підконтрольному київській владі підприємстві вирощували коноплю
На підконтрольному київській владі підприємстві вирощували коноплю
Посіви наркотичної культури росли на площі у 12 гектарів. Це територія станцій «Київводоканалу» в Бортничах, яку, між іншим, стерегла відомча охорона.

Загальна кількість вилученої невисушеної коноплі складає більше 60 тонн, вартість якої за цінами «чорного ринку» становить 120 млн. грн., повідомляє Департамент зв`язків з громадськістю МВС України.

Тепер правоохоронці провадять масштабну перевірку. Вони з’ясовують імена всіх, причетних до незаконної ниви.

Міліція не знає, як знищити посіви конопель

Столична міліція, яка 15 вересня в Бортничах на землях, що належать «Київводоканалу», виявила 12 га посівів конопель, шукає спосіб їх знищення.

Про це сьогодні на прес-конференції у Києві повідомив начальник ГУ МВС України в м. Києві Віталій Ярема, пише ForUm.

«Проблема полягає в тому, - сказав він, - що ми не можемо їх скосити до цих пір, тому що вони (коноплі) ростуть на болотистих торф'яниках, і туди техніка не може зайти, і люди навіть провалюються, і спалити не можемо, тому що загориться торф».

У зв'язку з цим, за словами Яреми, плантація конопель охороняється. Тим часом правоохоронні органи разом з місцевою владою шукають спосіб знищення посівів.

Крім того Ярема повідомив, що міліція встановила випадки, коли з цієї плантації брали коноплі. Зараз проводяться оперативно-розшукові заходи для встановлення осіб або обставин, за яких коноплі з'явилися на землях «Київводоканалу».
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Кримінал»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Все, що йде поза рами нації, це або фарисейство людей, що ітернаціональними ідеалами хотіли би прикрити свої змагання до панування одної нації над другою, або хворобливий сентименталізм фантастів, що раді би широкими “вселюдськими” фразами прикрити своє духове відчуження від рідної нації...”
Іван Франко

 
Знайди свою ГАРМОНІЮ!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.