Аратта - На головну

23 квітня 2024, вівторок

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в селі Лемеші (Чернігівська область) на початку XVIII століття народився хлопчик Олексій Розум. У вільний від випасу корів час, він співав у сільскому церковному хорі, де був помічений, відправлений до Петербургу й згодом став графом Розумовським й вінчаним чоловіком імператриці Елизавети (щоправда без права престолонаслідування). Брат графа Кирило у 18 років (!!!) очолив петербургську академію наук, а згодом ще й став гетьманом Лівобережної України...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Гендиректор 1+1 визнав факти цензури

Скандал 4448 переглядів

Опубліковано - 7.05.2010 12:44 | Всі новини | Версія для друку

Гендиректор 1+1 визнав факти цензури
Гендиректор 1+1 визнав факти цензури
Під час зустрічі з колективом ТСН генеральний директор телеканалу 1+1 Олександр Ткаченко визнав існування на каналі джинси та цензури.

Про це "Українській правді" повідомив кореспондент ТСН Мирослав Откович.

За його словами, під час зустрічі обговорювався сюжет, який вийшов в підсумковому недільному випуску новин з текстом, що був начитаний невідомою людиною.

"Це людина, яка підписалася там Ярославом Петрівським. У сюжеті не були дотримані стандарти журналістики. Зокрема, збалансованість, повнота і вичерпність інформації стосовно всіх точок зору", - розповів Откович.

"На що пан Ткаченко відповів, що це редакційний матеріал. А на запитання, чи повинен редакційний матеріал відповідати стандартам журналістики, він відповів: "Не обов'язково". Я спитав, чи будуть такі речі випускатися в майбутньому, він сказав: "Не виключено". Ми спитали, а хто ж це буде робити. Він сказав: "Если надо, я буду начитывать сам лично. И я буду нести за это ответственность", - додав журналіст.

В той же час, стверджує Откович, Ткачено постійно наголошує на тому, що журналісти ТСН повинні дотримуватись стандартів журналістики і розглядає їх матеріали "під лупою".

"До того ж він чітко і ясно визнав факти джинси. Він чітко розрізняє джинсу і цензуру. Ми подали йому реальні факти Васі Противсіх, що були до виборів. І він визнав, що це була джинса. Прямим текстом. Він сказав, що це заказушка", - розповів він.

"Також ми йому сказали про нещодавній конфлікт навколо сюжету про "Суху Балку", коли журналіст відмовився начитувати", - додав журналіст.

За словами Отковича, наступного тижня Ткаченко особисто буде керувати ТСН в якості редактора.

За словами журналіста, вони висунули генеральному директорові такі вимоги: ротація журналістів по темах, створення журналістської ради, яка б відслідковувала факти цензури, невтручання генерального директора в редакційну політику та зустріч з власником телеканалу Ігорем Коломойським.
До теми:
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Скандал»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Розум може підказати, чого слід уникати, і тільки серце промовляє, що слід робити”
Жозеф Жубер

 
Відпочинок на схилах Дніпра
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.