Аратта - На головну

23 квітня 2024, вівторок

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в містечку Глухів (Сумська область) 12 травня 1870 року, поширилися звістка, що їх знаменитому земляку Артемію Яковичу Терещенко, відомому цукрозаводчику та меценату височайшим указом надано потомственне дворянство. Сини згодом гідно продовжували його справу. А от численні онуки, вже стали прикладати свої здібності в інших іпостасях. Михайло Іванович Терещенко був міністром фінансів та закордонних справ в уряді О.Керенського; Федір Федорович Терещенко був талановитим авіаконструктором, вельми високо цінувався Жуковським, й літаки його конструкцій були прийняті на озброєння російською армією в І Світовій війні...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Політичні репресії. Тимошенко заявила, що Янукович дав команду її посадити

Пістолетне право 5499 переглядів

Опубліковано - 12.05.2010 10:55 | Всі новини | Версія для друку

Політичні репресії. Тимошенко заявила, що Янукович дав команду її посадити
Політичні репресії. Тимошенко заявила, що Янукович дав команду її посадити
Юлія Тимошенко заявляє, що Президент Віктор Янукович дав доручення керівництву Генеральної прокуратури знайти будь-які підстави для того, щоб протягом 3-4 місяців ув’язнити її.

Про це повідомила прес-служба.

"У Генеральній прокуратурі зараз в усіх кабінетах говорять про те, що Янукович дав персональне доручення керівництву Генеральної прокуратури знайти будь-які підстави, немає значення, які, але протягом трьох-чотирьох місяців посадити мене до в’язниці", - сказала Тимошенко перед будівлею Головного слідчого управління ГПУ в Києві.

За словами Тимошенко, це доручення дано саме Президентом. "Персонально Янукович відслідковує, як іде процес, персонально Януковичу керівництво Генеральної прокуратури звітує про свої досягнення", - сказала вона.

Тимошенко повідомила, що сьогодні її запросили "у зв’язку з проведенням Генеральною прокуратурою України досудового слідства у кримінальній справі номер 49-1293".

"І запросив мене слідчий з особливо важливих справ Пушкарь для вручення постанови про порушення кримінальної справи", - додала вона.

"Для мене є очевидним, що сьогодні єдина наша політична команда стала на заваді тому, щоб державні монополії, які складають конкурентоспроможність і силу нашої держави, щоб вони в тіньовому секторі були приватизовані, щоб Україна була позбавлена ключових державних монополій в системі видобутку і транспортування нафти, газу, генерації гідро-, атомної електроенергетики, авіапрому. Все це є сьогодні державні монополії", - зазначила Тимошенко.

"Я, безумовно, буду робити все, що від мене залежить, незважаючи на кримінальні справи, щоб завадити цьому трагічному для України розгортанню подій", - запевнила вона.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Пістолетне право»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

У нашого Українського народу існує повір’я, що від тих батьків, які не дотримуються звичаїв, родяться діти, що стають вовкулаками. Вовкулака, бувши в людській постаті, до церкви не ходить, з людьми не вітається і звичаїв людських не знає”
Олекса Воропай

 
Знайди свою ГАРМОНІЮ!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.