Аратта - На головну

19 квітня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- одна з найвідоміших у світі різдвяних пісень - це «Щедрик», народна пісня, записана українським композитором Миколою Леонтовичем. Світ знає її як Carol of the Bells або Ring Christmas Bells. На Youtube різні виконання «Щедрика» набирають мільйони переглядів...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Політичні репресії: Тимошенко сьогодні відпустили. Можливий арешт - під час візиту Медвєдєва

Пістолетне право 5628 переглядів

Опубліковано - 12.05.2010 12:06 | Всі новини | Версія для друку

Політичні репресії: Тимошенко сьогодні відпустили. Можливий арешт - під час візиту Медвєдєва
Політичні репресії: Тимошенко сьогодні відпустили. Можливий арешт - під час візиту Медвєдєва
Юлії Тимошенко сьогодні у Головному слідчому управлінні Генеральної прокуратури було вручено постанову про порушення проти неї кримінальної справи.

Про це повідомляє прес-служба.

"Вручили мені тільки що постанову про порушення кримінальної справи за ще кучмівські фальшовані справи. Це справа 19 травня 2003 року була відкрита. Зрозуміло, що ця справа, яка, ви пам’ятаєте, базувалася на фальшивих людях, які були підставлені тоді Службою безпеки України, і мова йшла там про якісь відеозаписи, які нібито вони пред’являли щодо підтвердження якихось хабарів", - сказала Тимошенко сьогодні після зустрічі зі слідчим Генеральної прокуратури.

За словами Тимошенко, "це абсолютно дохла кішка, це справа 2003 року, яку сфальшував Кучма і яку сам Кучма і закрив, тому що вона виглядала абсурдно навіть для залежних і продажних судів".

Юлія Тимошенко висловила здивування тим, що Янукович "витягає ці справи, які абсолютно ні до чого не призведуть, і створює просто відверто неприховані репресії".

Тимошенко також повідомила, що їй було вручено повістку на 17 травня, "коли більш детально вони роз’яснять, чого вони від мене хочуть".

"Вони мене запрошують в наступний понеділок, я цитую: для обрання запобіжного заходу, а ви розумієте – що це або підписка про невиїзд, або арешт, або інші речі, та допиту в якості підозрюваної", - сказала вона.

Тимошенко вважає, що такими діями влада Януковича "хоче розв’язати собі руки для того, щоб в країні робити все, що завгодно, без будь-якого опору опозиції".

При цьому Тимошенко запевнила журналістів, що 17 травня обов’язково прийде до Генеральної прокуратури України. "Я ніколи, ви знаєте, не ховалася, ніколи не створювала додаткових проблем Генеральній прокуратурі. Я буду о 10:00 рівно 17-го числа", - сказала вона.
До теми:
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Пістолетне право»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Минуле корисне тільки в тому сенсі, що вказує нам шляхи та засоби до розвитку”
Генрі Форд

 
Відпочинок на схилах Дніпра
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.