Аратта - На головну

19 квітня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- Українські дерев`яні церкви були збудовані у символічній формі кораблів та звернуті зі Сходу на Захід. Історично, українські церкви були побудовані з центральним нефом та двома боковими проходами. Це розділення споруди на три частини відповідає трьом догмам, або Божої Священної триєдності: духу, душі, та тілу людини. Багаточислені куполи та шпилі позначають щогли кораблю, а хрести на кожному вістрі розмежовують де бути вітрилам.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Регіонали не вважають Тимошенко політрепресованою

Пістолетне право 5324 перегляди

Опубліковано - 12.05.2010 15:49 | Всі новини | Версія для друку

Регіонали не вважають Тимошенко політрепресованою
Регіонали не вважають Тимошенко політрепресованою
Народний депутат України від Партії регіонів, представник Президента в парламенті Юрій Мірошниченко заявив, що колишній прем’єр-міністр Юлія Тимошенко, яка отримала документ про поновлення кримінальної справи щодо неї, не є жертвою політичних репресій.

Про це він сказав під час брифінгу у Верховній Раді в середу, 12 травня.

За словами Мірошниченка, позиція Президента полягає в тому, що жодних політичних репресій в Україні бути не може, і жодних переслідувань за політичні переконання або за зауваження до влади бути не може. «Жодних переслідувань... Тимошенко – а Президент не робить винятків для окремого політика Юлії Тимошенко – бути не може», – наголосив представника Глави держави в парламенті.

Депутат-регіонал також зазначив, що гарант Конституції зацікавлений у стабільності, реалізації свого курсу і зобов’язань, які він брав перед українським народом. «Також Президент зацікавлений у проведенні реформ, які неможливі без суспільного консенсусу. Тому говорити про його особистий інтерес у цій справі було б некоректно. Тому я спростовую такі заяви і хотів би, щоб ми у своїх діях і висновках керувалися не припущеннями, а фактами», – додав він.

Мірошниченко не виключив, що Тимошенко щиро вважає, що її переслідують. «Але я також вважаю, що це певна форма маніпуляції суспільною свідомістю і думкою преси, тому пропоную бути критичними не лише до влади, а й до опозиції», – резюмував парламентарій.
До теми:
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Пістолетне право»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Все, що йде поза рами нації, це або фарисейство людей, що ітернаціональними ідеалами хотіли би прикрити свої змагання до панування одної нації над другою, або хворобливий сентименталізм фантастів, що раді би широкими “вселюдськими” фразами прикрити своє духове відчуження від рідної нації...”
Іван Франко

 
Подорожуйте Україною комфортно і без обмежень!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.