Аратта - На головну

19 квітня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в Україні знаходиться унікальний міст, що пролягає між правим берегом однієї річки. Не вірите? Можете переконатися на власні очі, якщо відвідаєте Кам’янець-Подільську фортецю, що на Хмельниччині. Стара фортеця розташована на скелястому острові, охопленому петлею каньйону річки Смотрич. Таким чином, міст, що веде до фортеці, пролягає між двома точками правого берегу однієї річки. Крім того, ми не знайшли більше прикладів у світі, коли б міст тримався без усіляких підпор, а спирався б тільки на скелі. За однією з гіпотез, цей міст було зведено римлянами ще у II столітті під час походу Траянового війська на Дакію. Нині Кам’янецька фортифікація включена до переліку ЮНЕСКО
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


За яйця в Литвина. На цьому тижні парламент визначить крайніх

Скандал 3876 переглядів

Опубліковано - 17.05.2010 12:40 | Всі новини | Версія для друку

За яйця в Литвина. На цьому тижні парламент визначить крайніх
За яйця в Литвина. На цьому тижні парламент визначить крайніх
Верховна Рада України розгляне питання про зняття недоторканності з депутатів за поданням Генеральної прокуратури України (ГПУ) в четвер, 20 травня.

Про це журналістам перед засіданням погоджувальної ради заявив глава фракції Партії регіонів Олександр Єфремов.

"Це питання завтра (18 травня) розглядатися не буде, оскільки воно не пройшло розгляд в профільному комітеті, але, очевидно, швидше за все, воно буде розглянуто вже в четвер", - сказав він.

Також Єфремов зазначив, що ПР голосуватиме за зняття недоторканності з низки депутатів.

Тим часом БЮТ пропонує створити тимчасову спеціальну комісію для з'ясування обставин подій, які відбулися в парламенті 27 квітня.

Про це під час засідання погоджувальної ради заявив голова фракції БЮТ Іван Кириленко.

Кириленко наголосив, що його політична сила підтримує пропозицію про проведення консультацій з питань зняття депутатської недоторканності від нардепів від НУ-НС Андрія Парубія та Юрія Гримчака.

"Ми можемо в цій ситуації розібратися самі. Зібратися керівникам фракцій, зібратися фахівцям, створити, можливо, якусь свою спеціальну комісію, провести власне розслідування ... Такі речі треба обговорювати і за столом переговорів визначатися, для того, щоб не збурювати ситуацію далі", - сказав він.
В свою чергу, голова фракції НУ-НС Микола Мартиненко зазначив, що також підтримує цю пропозицію. Крім того, він наголосив на необхідності розгляду подій 27 квітня комплексно.

В свою чергу спікер ВР Володимир Литвин запропонував учасникам погоджувальної ради у вівторок (18 травня) чи в середу (19 травня) провести дискусію з цих питань.

Як повідомлялося раніше, генпрокурор України Олександр Медведько вніс на розгляд Верховної Ради подання про зняття депутатської недоторканності з нардепів від НУ-НС Юрія Гримчака і Андрія Парубія.

Прокуратурою Києва порушено кримінальні справи щодо А.Парубія та Ю.Гримчака. Їм інкримінується перешкоджання виконанню службових обов'язків голови ВР та нардепів України за попередньою змовою.
До теми:
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Скандал»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Марно пояснювати дурням і начальникам: перші слухають і нічого не розуміють, другі все розуміють і тому не слухають”
Михайло Мамчич

 
Подорожуйте Україною комфортно і без обмежень!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.