Аратта - На головну

19 квітня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- під час англо-бурської війни (Південна Африка) в 1899-1902 роках, командир одного з загонів бурів українець Юрій Будяк, врятував від розстрілу одного молодого англійського журналіста. Згодом останній допоміг Ю.Будяку вступити до Оксфордського університету. В 1917 році Ю.Будяк працює в уряді Української Народної Республіки. В 1943 році Юрій Будяк помирає в радянському концтаборі. Англійського журналіста звали .... Уїнстон Черчілль....
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


За яйця в Литвина. Завтра регламентний Комітет розгляне подання ГПУ

Скандал 4158 переглядів

Опубліковано - 18.05.2010 12:39 | Всі новини | Версія для друку

За яйця в Литвина. Завтра регламентний Комітет розгляне подання ГПУ
За яйця в Литвина. Завтра регламентний Комітет розгляне подання ГПУ
Регламентний комітет Верховної Ради України 19 травня розгляне подання Генеральної прокуратури України (ГПУ) про зняття депутатської недоторканності з нардепів від НУ-НС.

Про це журналістам заявив голова фракції Партії регіонів Олександр Єфремов.

Єфремов не уточнив, коли дане питання буде винесено в сесійній залі.

"Коли буде винесено в залу - залежить від рішення фракцій, якщо буде консолідоване рішення, то протягом 20 днів це питання має бути розглянуте. Що стосується рішення ПР, то воно обговорюватиметься в рамках фракції і в рамках коаліції. Поки попереднє рішення є - ми підтримуватимемо зняття недоторканності", - підкреслив Єфремов.

Як повідомлялося раніше, генпрокурор України Олександр Медведько вніс на розгляд Верховної Ради подання про зняття депутатської недоторканності з нардепів від НУ-НС Юрія Гримчака і Андрія Парубія.

Прокуратурою Києва порушено кримінальні справи щодо Парубія та Гримчака. Їм інкримінується перешкоджання виконанню службових обов'язків голови ВР та нардепів України за попередньою змовою.

27 квітня Верховна Рада України ратифікувала угоду про пролонгацію терміну перебування Чорноморського флоту Російської Федерації на українській території, а також прийняла держбюджет-2010.

Голосування відбувалося в напруженій атмосфері. У сесійній залі відразу ж після відкриття пленарного засідання у бік президії полетіли яйця. Спікерові парламенту Литвину довелося ховатися від них під парасольками. Пізніше в залі спрацювали кілька димових шашок, а між депутатами від коаліції і опозиції виникли бійки. Пізніше "Народна самооборона" повідомила, що депутат від фракції НУ-НС Олесь Доній після подій в парламенті був госпіталізований зі струсом мозку.
До теми:
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Скандал»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Причина того, що важко керувати народом, полягає в тому, що народ освічується і в ньому багато розумних ”
Лаоцзи

 
Знайди свою ГАРМОНІЮ!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.