Аратта - На головну

3 травня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- серед найдавніших та найважливіших символів Великоднього яйця (писанки) є символ Сонця. Найпростішим зображенням Сонця є коло з промінням або без нього. На Великодніх яйцях, незалежно від релігії, що існують на Україні, також зображено восьмиконечну зірку, що в минулому була символом Сонця. Свастика (сварга, свастя), або як її називали “нерівний хрест” або “гусячі шийки”, в язичницькі часи була символом Сонця. В ті часи, вважалося, що яйце було талісманом, що мав значну силу, оскільки воно захищало власника від хвороб, невдач або злого ока. Символічна сила Великоднього яйця пояснювалася не лише тим, що воно захищало власника від злого, але й тим, що воно захищало людей та зберігало людський рід.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


«Всевидюще око»

Економіка 17607 переглядів

Опубліковано - 25.09.2006 19:19 | Всі новини | Версія для друку

«Всевидюще око»
«Всевидюще око»
Такий масонський знак зображено на новій українській банкноті півтисячного номіналу. Малюнок у вигляді ока розміщено ліворуч на тильному боці купюри.

Інформація із сайту російських масонів: «Важливий символ масонського храму — всевидюще око або Промениста Дельта. Зазвичай його розміщують у східній частині храму, по обидва боки її — Сонце (ближче до півдня) і Місяць (ближче до пів­ночі). Промениста Дельта — трикутник, всередині якого зображено око — знак просвіти або принципу свідомості, тобто — всевидяче око. Промениста Дельта нагадує нам про те, що у кожного масона є своя масонська зірка, яка світить йому в праці й спрямовує до пошуків».

Тепер вона світитиме всім, у кого в руках опиниться 500-гривнева банкнота. Досить промовиста асоціація. Адже для тих українців, які отримують мінімальну зарплату або ж адекватну прожитковому мінімуму (звісно, офіційному — бо ж насправді спробуй на нього прожити), така перспектива не світить. Та й для тих, хто отримує 1,5—2 тисячі гривень, не має нагальної потреби платити п’ятсотгривенними. Зрозуміло, така банкнота передбачена для тих, чиї кишені та гаманці розпирає від сто- та двохсотгривенних «папірців». Тобто тим, кому б не завадило опинитися в полі зору «всевидющого ока» іншого плану — податківців та прокуратури.
“Піфагоровий трикутник” чи “Всевидюще око” “Нового порядку на століття”?
“Піфагоровий трикутник” чи “Всевидюще око” “Нового порядку на століття”?
Від "Аратти": Зазирнувши на офіційний сайт Національного банку України, ми прочитали наступний опис банкноти номіналом 500 гривень на сайті

Фон центральної частини зворотного боку банкноти утворює зображення будівлі Києво-Могилянської академії, колір якого переходить від зеленого до синього. Під зображенням, ліворуч, розташовано напис “Київ 2006” зеленого кольору. Над зображенням будівлі, правіше від середини, розташований декоративний елемент у вигляді негативного зображення печатки Києво- Могилянської академії, яка застосовувалась у ХVІІІ столітті. Зліва від будівлі розміщено графічне зображення авторського малюнку Григорія Сковороди до його творів (“Піфагоровий трикутник” у який Г.Сковорода вкладав глибокий символіко-філософський зміст).

«Novus Ordo Seclorum»

Свою точку зору висловив сайт ОБКОМ.

Дивує інше, чому Нацбанк України не помістив на банкноте в 500 грівень напис «Novus Ordo Seclorum», тобто «Новий порядок на століття», як це зробили американці?

І, взагалі, на що натякнув нам всім НБУ? На те, що Киево-могилянка є масонським учбовим закладом, або те, що економіка України вже повністю знаходиться під контролем масонів?

І чому спікер парламенту Олександр Мороз мовчить у зв'язку з цим? Адже він не так давно з таким запалом викривав членів українського масонського ордена Св. Станіслава, в якого входять більшість його нинішніх колег по парламентській урядовій коаліції.


Деякі думки з цього приводу висловлені учасниками нашого форуму.
До теми:
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Економіка»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Причина того, що важко керувати народом, полягає в тому, що народ освічується і в ньому багато розумних ”
Лаоцзи

 
Реклама на порталі
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.