Аратта - На головну

27 квітня 2024, субота

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- найдовший духовий музичний інструмент в світі - це трембіта, — конічна дерев’яна труба без бокових отворів. ЇЇ довжина може досягати чотирьох метрів. Діапазон трембіти — дві з половиною октави. Її звуки чутно більш ніж за десять кілометрів. Цей традиційний для жителів українських Карпат інструмент і досі використовується. Трембітарі сповіщають горян про важливі події. Якщо Ви включите до програми своєї подорожі один з фестивалів краю, то обов’язково познайомитеся з незвичайним інструментом.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Демократія: кремлівська версія. Прокуратура РФ вважає опозицію посібниками терористів

Імперія «Совок» 5556 переглядів

Опубліковано - 18.05.2010 12:52 | Всі новини | Версія для друку

Єврея Гарі Каспарова, всевітньо відомого шахіста, російска прокуратура призначила ісламським терористом
Єврея Гарі Каспарова, всевітньо відомого шахіста, російска прокуратура призначила ісламським терористом
Генеральна прокуратура РФ включила Націонал-большевістську партію, ”непримиренну опозицію” і правозахисників до списку можливих посібників ісламських терористів.

Про це пише російська газета ”Вєдомості”.

Відповідаючи на протокольне доручення комітету Державної думи РФ з безпеки, заступник генерального прокурора Віктор Гринь відзначив, що терористи за допомогою ЗМІ намагаються впливати на масову свідомість, «заохотити уявних «борців» за права людини, опозиціонерів, сепаратистів, учасників бандформувань».

Особливо Гринь виділив заборонену Націонал-большевістську партію - ”найбільш структуроване радикальне молодіжне об’єднання”. За словами заступника генпрокурора, в тісній взаємодії з офіційно забороненими нацболами діють інші об’єднання ”непримиренної опозиції” - ”Інша Росія” Гаррі Каспарова і РНДС Міхаіла Касьянова. Представник Генпрокуратури відзначив, що ці організації навчають людей «теорії і практиці силового протистояння правоохоронним органам на прикладі кольорових революцій в Грузії, Киргизії і в Україні».

Член комітету Держдуми з безпеки Геннадій Гудков, коментуючи відповідь Генпрокуратури на депутатський запит, висловив здивування, що прокуратура поставила офіційно визнані екстремістськими організації (НБП та ісламські сепаратистів) в один ряд з опозиційними організаціями, що діють в межах закону.

Запит Держдуми було відправлено до прокуратури за ініціативою депутата від ”Справедливої Росії” Семена Багдасарова, якого обурила стаття Алєксандра Мінкіна ”Повсталі з сортиру”, надрукована в ”Московському комсомольці” після березневих терактів в столичному метро. Крім Багдасарова незадоволеність цією публікацією висловлювали голова Держдуми Борис Гризлов і спікер Ради Федерації Сєргєй Миронов.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Імперія «Совок»»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Історія вчить лише тому, що вона ніколи нічому не навчила народи”
Георг Гегель

 
Знайди свою ГАРМОНІЮ!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.