Аратта - На головну

18 квітня 2024, четвер

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- найдовший духовий музичний інструмент в світі - це трембіта, — конічна дерев’яна труба без бокових отворів. ЇЇ довжина може досягати чотирьох метрів. Діапазон трембіти — дві з половиною октави. Її звуки чутно більш ніж за десять кілометрів. Цей традиційний для жителів українських Карпат інструмент і досі використовується. Трембітарі сповіщають горян про важливі події. Якщо Ви включите до програми своєї подорожі один з фестивалів краю, то обов’язково познайомитеся з незвичайним інструментом.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Політичні репресії. Сьогодні заарештували сестру нардепа Парубія

Пістолетне право 6383 перегляди

Опубліковано - 18.05.2010 17:51 | Всі новини | Версія для друку

Політичні репресії. Сьогодні заарештували сестру нардепа Парубія
Політичні репресії. Сьогодні заарештували сестру нардепа Парубія
Сьогодні у Львові було заарештовано рідну сестру народного депутата України Андрія Парубія, Олену.

Про це кореспонденту УНІАН повідомив сам Парубій.

«Сьогодні зранку до неї у кабінет увірвалися працівники УБОЗ, і фактично з 10-ї години ранку вона перебуває під арештом. Я не маю з нею жодного контакту, я не маю від неї жодної інформації», - сказав Парубій.

Він зазначив, що дізнався від джерел про те, що її звинувачують в отриманні хабара у 2 тисячі доларів. «У мене є достовірна інформація, що 2 тисячі доларів, які їй інкримінують, були знайдені у громадському туалеті за сміттєвим бачком», - зауважив Парубій, додавши, що у кабінеті його сестри грошей не було знайдено.

«Таку ситуацію, як сьогодні, я уже мав у 2003 році, коли я був заступником голови Львівської обласної ради і фактично брав участь в опозиційному русі проти режиму КУЧМИ. Тоді керівництво податкової їй прямо сказало: якщо твій брат не закриє рота, ми тебе посадимо», - сказав Парубій, зазначивши, що після цього його сестра звільнилась з Податкової адміністрації за власним бажанням, де вона працювала до того.

«Це сфабрикована справа, яка має на меті вчинення психологічного і морального тиску на мене. Я хочу сказати, що влада, бачачи, що не може знищити мене, намагається знищити мою сім’ю. Це показує обличчя цієї влади. Я хочу їм сказати: якщо вони хочуть щось мати проти мене, вони можуть бити по мені, але це не по-чоловічому і нижче будь-якої гідності – бити по тих людях, які мені дорогі», - наголосив народний депутат.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Пістолетне право»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Історія вчить лише тому, що вона ніколи нічому не навчила народи”
Георг Гегель

 
Реклама на порталі
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.