Аратта - На головну

19 квітня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- серед найдавніших та найважливіших символів Великоднього яйця (писанки) є символ Сонця. Найпростішим зображенням Сонця є коло з промінням або без нього. На Великодніх яйцях, незалежно від релігії, що існують на Україні, також зображено восьмиконечну зірку, що в минулому була символом Сонця. Свастика (сварга, свастя), або як її називали “нерівний хрест” або “гусячі шийки”, в язичницькі часи була символом Сонця. В ті часи, вважалося, що яйце було талісманом, що мав значну силу, оскільки воно захищало власника від хвороб, невдач або злого ока. Символічна сила Великоднього яйця пояснювалася не лише тим, що воно захищало власника від злого, але й тим, що воно захищало людей та зберігало людський рід.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Перед катастрофою літака Президента Качинського у кабіні пілотів були сторонні?

Надзвичайна подія 6843 перегляди

Опубліковано - 19.05.2010 17:22 | Всі новини | Версія для друку

Перед катастрофою літака Президента Качинського у кабіні пілотів були сторонні?
Перед катастрофою літака Президента Качинського у кабіні пілотів були сторонні?
Напередодні і в момент катастрофи літака Президента Польщі Леха Качинського в кабіні пілотів були сторонні особи: директор дипломатичного протоколу Міністерства закордонних справ Маріуш Казана і командувач Військово-Повітряних сил Польщі генерал Анджей Блазік.

Про це УНІАН повідомило джерело, близьке до членів міжнародної комісії з розслідування катастрофи літака Президента Польщі, що сталася під Смоленськом 10 квітня.

Як повідомлялося раніше, сьогодні, 19 травня, голова Міждержавного авіаційного комітету Тетяна Анодіна поінформувала, що у кабіні польського Ту-154, який розбився під Смоленськом, були сторонні люди.

«Встановлено, що в кабіні (пілотів) були особи, які не є членами екіпажа. Голос одного точно ідентифіковано, голос іншого або інші (голоси) підлягають додатковій ідентифікації польською стороною» - сказала Анодіна.

У свою чергу уповноважений Польщі в розслідуванні авіакатастрофи Едмунд Кліх відзначив, що для того, аби оцінити, чи впливала якось присутність сторонніх на екіпаж та на результати польоту, «потрібно знати всю транскрипцію розмови цієї особи».

Він зазначив, що ця розмова відбувалася за 15-16 хвилин до зіткнення із землею, «тому я не думаю, що це мало вирішальний вплив на причини цієї події (катастрофи - УНІАН)».

«Якогось тиску (на екіпаж) я не відчув», - сказав Кліх.
До теми:
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Надзвичайна подія»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Рабом є лише той, кого НЕ печуть кайдани”
Павло ШТЕПА

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.