Аратта - На головну

19 квітня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- свій шлях до Місяця радянський «Луноход» розпочав в Україні. Для підготовки команди, що ним керувала, та для випробовувань самого апарата в кримських горах під Сімферополем було створено спеціальний «місяцедром». У 70-х на Місяць було запущено всього два «трактори» — «Луноход-1» та «Луноход-2». Під час виконання місячної місії «трактористи» теж знаходилися в Криму — у центрі керування в селищі Шкільне. Пізніше зі Шкільного керували роботою космічних кораблів «Союз», брали участь у здійсненні першої міжнародної стиковки «Союз»-«Аполон», відстежували перший, і єдиний, політ радянського «човника» «Буран». Після проголошення незалежності України центр у Криму було майже повністю знищено...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


За яйця в Литвина. Нардепи-заукраїнці сьогодні спілкуються зі слідчими

Скандал 3985 переглядів

Опубліковано - 20.05.2010 15:08 | Всі новини | Версія для друку

За яйця в Литвина. Нардепи-заукраїнці сьогодні спілкуються зі слідчими
За яйця в Литвина. Нардепи-заукраїнці сьогодні спілкуються зі слідчими
Народні депутати від групи “За Україну!” сьогодні, 20 травня прибули на допит до слідчого управління прокуратури міста Києва у справі щодо подій у Верховній Раді в день ратифікації харківського пакту.

Про це повідомила прес-служба.

Зокрема, для допиту прибули: В’ячеслав Кириленко, Володимир Мойсик, Ксенія Ляпіна, Андрій Парубій, Ярослав Кендзьор, Іван Стойко, Лілія Григорович, Володимир Карпук, Микола Кульчинський , Станіслав Аржевітін, Володимир В’язівський, Зіновій Шкутяк та інші.

„Ми прийшли для того, щоби дати інформацію, яка відповідає дійсності, а не брати участь у розігруванні якогось політичного замовлення, коли кримінальна справа уже перетворюється на політичне переслідування. - наголосив голова депутатської групи „За Україну!” Кириленко. - Оголошуються наперед винні і вже вся країна обговорює їхні прізвища. Коли страждають члени родин цих, нібито винних. Тому ми зацікавлені в тому, щоб справа розглядалася об’єктивно”.

„Група „За Україну!” прибула на допит, очевидно, у справі захисту українських інтересів, - сказав Кириленко, - Очевидно, нас будуть допитувати з приводу того, як ми захищали свої ряди під час подій „чорного вівторка”. А значить – як ми захищали погляди своїх виборців і Україну!”.

„Справедливість восторжествує, якщо буде об’єктивний розгляд всієї справи, в усій її повноті по подіях 27 квітня в українському парламенті. Як підуть справи ми не знаємо, але як законослухняні громадяни, практично вся група „За Україну!” зявилася на допит і по-черзі ми будемо давати покази слідчому”.
До теми:
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Скандал»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Єдина країна в світі, де не викладалася в університетах історія цієї країни, де історія вважалася чимось забороненим, ворожим і контрреволюційним, — це Україна. Другої такої країни на земній кулі нема. Де ж рождатися, де плодитися дезертирам, як не у нас? Де рости слабодухим і запроданцям, як не у нас? Не вина це дезертирів, а горе. Не судить їх треба, а просить прощення і плакати за погане виховання, за духовне каліцтво у великий час. Їх не учили Батьківщині — їх учили класовій ворожнечі і боротьбі, їх не учили історії. Народ, що не знає своєї історії, є народ сліпців.”
Олександр Довженко

 
Подорожуйте Україною комфортно і без обмежень!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.