Аратта - На головну

24 квітня 2024, середа

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в селі Лемеші (Чернігівська область) на початку XVIII століття народився хлопчик Олексій Розум. У вільний від випасу корів час, він співав у сільскому церковному хорі, де був помічений, відправлений до Петербургу й згодом став графом Розумовським й вінчаним чоловіком імператриці Елизавети (щоправда без права престолонаслідування). Брат графа Кирило у 18 років (!!!) очолив петербургську академію наук, а згодом ще й став гетьманом Лівобережної України...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Ленінським шляхом? БЮТ заявляє про масові репресії

Назад в СРСР 7026 переглядів

Опубліковано - 20.05.2010 21:41 | Всі новини | Версія для друку

Ленінським шляхом? БЮТ заявляє про масові репресії
Ленінським шляхом? БЮТ заявляє про масові репресії
Сьогодні фракція БЮТ у Верховній Раді виступила з заявою про переслідування владою громадян за партійною ознакою.

Ми надаємо повний текст заяви без змін та коментарів:

Янукович репресує людей за партійною приналежністю

Заява фракції «Блок Юлії Тимошенко»

Змушені констатувати, що хвиля політичних репресій, яка покотилася країною, почала зачіпати не лише народних депутатів-опозиціонерів та їх родичів, а й десятки тисяч службовців та підприємців.

Як відомо, ця хвиля почалася з відновлення абсурдної, давно закритої самою Генпрокуратурою кримінальної справи проти лідера об’єднаної опозиції Юлії Тимошенко. Потім Генпрокуратура порушила справи проти двох наших колег з фракції «Наша Україна - Народна самооборона», при цьому закривши очі на зафіксовані усіма українськими та закордонними ЗМІ факти жорстокого побиття опозиціонерів 27 квітня, під час ратифікації угоди щодо Чорноморського флоту депутатами від Партії регіонів.

Далі під хвилю репресій потрапили родичі народних депутатів. Для зведення політичних рахунків з опозицією в цілому призначили аудит діяльності попереднього уряду, запросивши для його проведення американську компанію, яка спеціалізується на платному політичному кілерстві та не має абсолютно ніякого відношення до аудиторської діяльності, і це визнано світовими експертами.

Хочемо повідомити, що в регіонах відбуваються ще страшніші речі. В усіх областях влада збирає інформацію про політичні симпатії службовців. Практично всі довірені особи Юлії Тимошенко на президентських виборах зазнають нечуваних утисків, проти них висувають сфабриковані звинувачення; вже заарештований директор Євпаторійського порту, який теж був довіреною особою Тимошенко. Людей, які відкрито заявляли про підтримку Юлії Тимошенко на виборах, масово звільняють з роботи, часто за прямими вказівками губернаторів.

У нас є всі підстави стверджувати, що Янукович проводить масштабні політичні репресії за ознакою партійної приналежності.

Блок Юлії Тимошенко веде щоденний моніторинг випадків репресій в усіх регіонах України. Уже накопичено тисячі прикладів. Ці матеріали ретельно систематизуються. Усі справи ми передамо до дипломатичних представництв в Україні, моніторингового комітету Парламентської асамблеї Ради Європи і будемо наполягати на проведенні термінових дебатів ПАРЄ по ситуації в Україні.

Крім того, наша політична сила має намір звертатися до Європейського суду з прав людини з вимогою зупинити Януковича у зведенні політичних рахунків з пересічними громадянами України. Ми не залишимо жодну людину наодинці з владною машиною репресій. Опозиція робитиме все, щоб захистити громадян України.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Назад в СРСР»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Особа, що не володіє мовою народу, на землі якого проживає, - гість або окупант, або раб цього окупанта”
Карл Маркс

 
Відпочинок на схилах Дніпра
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.