Аратта - На головну

1 травня 2024, середа

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в містечку Бердичів (Житомирська область) в костьолі Святої Варвари 14 березня 1850 року місцева красуня Евеліна Ганська була повінчана з Оноре де Бальзаком. В цьому ж містечку тривалий час жив Фредерік Шопен, окрім написання музики, він також керував роботами по реставрації тамтешнього органу...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Сенсаційна заява

Влада 8120 переглядів

Опубліковано - 26.09.2006 14:02 | Всі новини | Версія для друку

Голова Секретаріату Президента України Віктор Балога
Голова Секретаріату Президента України Віктор Балога
Сенсаційну заяву зробив сьогодні новий керівник Секретаріату Президента України Віктор Балога. Він має намір започаткувати конкурс на заміщення вакансії керівника підрозділу Секретаріату.

“Першою ластівкою” має стати посада прес-секретаря Президента України.

“Це питання, ще не вирішувалося. Давайте оголосимо конкурс”, - сказав він перед початком селекторної наради з головами облдержадміністрацій, коментуючи відставку Ірини Геращенко з посади прес-секретаря.

За словами Балоги, рішення щодо відставки приймалося особисто Геращенко. “Це бачення Іри. У будь-якому разі ми залишаємося й надалі друзями і працюємо разом в єдиній команді”, - повідомив Балога.

“Але вона побажала працювати на іншій роботі”, - додав він.

У той же час Балога повідомив, що до 4 жовтня 2006 року прес-служба і головна служба інформаційної політики Секретаріату президента будуть реорганізовані.

Він уточнив, що буде змінений формат їхньої роботи, а також напрацьовані підходи до висвітлення діяльності президента Віктора Ющенка: “Передбачено створити потужну інформаційну службу”.

Нагадаємо, що під час виборів Президета України й одразу ж після набуття повноважень, Віктор Ющенко неодноразово заявляв, що всі призначення в його Адиміністрації будуть робитися відкрито й на конкурсних засадах.

Про ті ж наміри, вступаючи на посаду, заявляв й перший глава Секретаріату Олександр Зінченко.

Проте й по сьогодні, всі ці заяви залишилися чи то у стані благих побажань самим собі, чи то у якості одноразового самопіару певного керівника. Невже Балога, врешті, виконає публічну обіцянку гаранта та запровадить нову, для української влади, традицію? А може - це жарт?
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Влада»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Людина – це духовна істота. Саме тепер на часі звернення до традицій і духовності рідного народу. Чесність, щирість, мудрість – ось що вимагається від нових людей України. Потрібна Нова Січ – Духовна Січ! ”
О.Бердник, український філософ і письменник, засновник Української Духовної Республіки

 
Реклама на порталі
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.