Аратта - На головну

23 квітня 2024, вівторок

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- найдовша печера на Україні носить назву «Оптимістична» і знаходиться на Поділлі - це гіпсова печера на глибині 20 м, протяжністю понад 230 км. Вхід до неї розташований поблизу села Королівка Борщівського району Тернопільській області. Це найдовша гіпсова печера у світі і друга за протяжністю, - вона поступається лише Мамонтовій печері в США...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Кийкова демократія. У Львові проти мирних демонстрантів застосували спецназ

Назад в СРСР 8110 переглядів

Опубліковано - 27.05.2010 13:00 | Всі новини | Версія для друку

Кийкова демократія. У Львові проти мирних демонстрантів застосували спецназ
Кийкова демократія. У Львові проти мирних демонстрантів застосували спецназ
Демонстрантів з опозиційного ВО “Свобода” побили, щоб розчистити місце для прихильників Партії регіонів.

27 травня 2010 року біля головного корпусу Львівської політехніки, де мала відбутися акція протесту Львівської обласної організації Всеукраїнського об’єднання "Свобода", спецпідрозділ "Беркут" застосував грубу фізичну силу проти учасників протесту, повідомила прес-служба.

Спочатку "Беркут" і міліція оточили свободівців та брутально відтіснили їх від проїжджої частини, а потім почали бити. На місце протестувальників перед дорогою запустили регіоналів із державними прапорами та гаслами "Янукович – наш президент!".

"Сьогодні у Льовові проходить так звана „Рада регіонів", створена указом Янукович. Ця структура начебто створена з метою взаємодії з органами місцевого самоврядування. Натомість ми бачимо таємне, майже масонське зібрання. Від самоврядування Львівщини приховували, ЩО тут відбуватиметься, які питання розглядатимуть. Депутати міської та обласної рад виявилися непричетними до цієї так би мовити „взаємодії". - заявіила журналістам Голова Львівської обласної організації ВО "Свобода" Ірина Сех.

"Свобода" оприлюднила заяву щодо політики президента та уряду. Зокрема, ВО "Свобода" заявляє про зростання політичного тиску на опозиційні партії, силове перешкоджання політичній діяльності, порушення демократії та формування тоталітарного, керованого з інших країн, суспільства в Україні.

"Президент та уряд, порушуючи Конституцію, закони України, - йдеться в заяві, - не забезпечують політичних свобод, продовжують політику попередньої влади щодо зменшення енергетичної, продовольчої, фінансової безпеки України. Соціальна та економічна незбалансованість в Україні призводять до зменшення рівня захищеності українців, загострюють політичну кризу в державі".

Замість післямови. Українці вже давно не відчували на собі міліцейських "демократизаторів". Після Майдану влада жодного разу не застосувала ні міліцію, ні тим більше - міліцейський спецназ не за призначенням, тобто для екзекуцій над мирними демонстрантами. Тим більше - щодо тих, які виступали на підтримку Партії регіонів, яка тоді була у опозиції.

Традиція застосовувати спецназ проти мирних демонстрантів дісталася нам у спадок від СРСР. Саме тоді, за часів останнього генсека КПРС Михайла Горбачова було утворено спецпідрозділи МВС, які здебільшого, застосовувалися для екзекуцій мирних демонстрантів і жорстоко били і жінок, і людей похилого віку, які в Україні ставали під прапори РУХу і УГС. Ті прапори, що нині є державними.

Цю традицію масових екзекуцій успадкував червоний директор, колишній член ЦК КПУ Леонід Кучма, якого обрали Президентом України. За його ж словами - випадково.

Як відомо президентство Леніда Даниловича закінчилося Майданом, завдяки якому, народ не допустив до влади Віктора Януковича, який офіційно був єдиним кандидатом в Президенти від влади Кучми.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Назад в СРСР»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Вони вважають життя наше забавою і житіє прибутковою торгівлею, бо кажуть, то повинно ж звідкілясь мати прибуток, бодай із зла”
Біблія

 
Знайди свою ГАРМОНІЮ!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.