Аратта - На головну

19 квітня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- гетьман Петро Дорошенко останні двадцять років свого довгого й бурхливого життя прожив у почесному засланні в Росії. Був Вятським воєводою. Отримав від російського царя в маленькому містечку Яропольче (Волоколамський повіт поблизу Москви) помістя - 1000 дворів і пенсію в 1000 карбованців. Там же він і помер 9 листопада 1698 року, де і був похований. Був тричі одружений, мав двох дочок і трьох синів. Його правнучкою, по лінії останнього шлюбу з Агафією Єропкиною, була .... дружина Олександра Пушкіна – Наталя Гончарова...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


5 канал незбаром зникне?

Скандал 4193 перегляди

Опубліковано - 8.06.2010 12:38 | Всі новини | Версія для друку

5 канал незбаром зникне?
5 канал незбаром зникне?
Суд скасував рішення конкурсу на виділення частот «5 каналу».

Щойно стало відомо, що суд у повному обсязі задовольнив вимоги позивача, який домагався скасування судом рішення конкурсу на виділення частот «5 каналу», - повідомив член Наглядово-спостережної ради «5 каналу», народний депутат України, секретар парламентського комітету з питань свободи слова Юрій Стець.

«Суд відбувся, і дуже прикро, що в Україні надалі триває правовий нігілізм, і що відповідні рішення приймаються не за допомогою компетентного органу - Нацради з питань телебачення і радіомовлення, а судами», - відмітив народний обранець.

«У такому випадку нам не потрібні жодні виконавчі органи, якщо всі питання можуть вирішуватися у судах», - провів аналогію політик

«Тож слава члену Вищої Ради юстиції пану Хорошковському! А згідно з логікою подій, «5 канал» мусить подавати апеляцію, проте цілком можливо, що «5 каналу» просто не буде», - резюмував Стець.

Раніше, у коментарі «Обкому», Стець розповів, як саме відбувалися судові засідання.

«Ведення процесу наштовхує мене на думку, що, цілком можливо, у тому числі і пан Хорошковський може робити вплив на суд», – сказав він.

За словами пана Стеця, «в цьому процесі багато тривожних моментів. Мене як народного депутата на засідання не допускали, воно чомусь було закритим. Сержант, що ніс чергування, сказав мені про вказівку керівництва нікого не пускати. Судові засідання по процесу тривають до 2 годин ночі – і це при тому, що адвокат, що знаходиться на 6-му місяці вагітності, подає клопотання, щоб наступного дня засідання перенесли на більш осудний час. Але процес підганяють: ні, мовляв, давайте зараз. На прохання оголосити перерву на 15-20 хвилин дається негативна відповідь. Не допускалися до процесу і знімальні групи», - сказав Стець.
До теми:
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Скандал»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Чудо не суперечить законам природи - воно суперечить нашим уявленням про неї ”
Блаженний Августин

 
Відпочинок на схилах Дніпра
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.