Аратта - На головну

23 квітня 2024, вівторок

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- Гоголь, зупиняючись у німецьких готелях, підписувався як “Гоголь-українець”. Гоголя не любили в Росії, бо героїчною і красивою показував він Україну, а нерозумною і дикою Московщину. “Киньмо Московщину… Для кого ми працюємо?… Поїдемо до Києва, адже він наш, не їхній”, – писав він у листі до другого українця – Михайла Максимовича, видатного нашого вченого-природознавця, історика, філософа, фольклориста.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Малоросійська губернія. Кремлівські керманичі вже повчають українську опозицію

Назад в СРСР 6940 переглядів

Опубліковано - 10.06.2010 11:22 | Всі новини | Версія для друку

Малоросійська губернія. Кремлівські керманичі вже повчають українську опозицію
Малоросійська губернія. Кремлівські керманичі вже повчають українську опозицію
У Державній думі РФ вважають, що критика української влади з боку опозиції не завжди конструктивна.

Про це журналістам у Москві сказав віце-спікер Держдуми Росії Олександр Бабаков.

«Я вважаю, що нестримна критика дій уряду з боку опозиції далеко не завжди є конструктивною стратегією», - сказав Бабаков.

Він відзначив, що нинішня опозиція зовсім нещодавно сама була при владі. «Порівнюючи результати нинішнього уряду і колишнього Кабінету міністрів, доводиться констатувати: порівняння не на користь нинішньої опозиції», - упевнений він.

«Звичайно, у опозиції є свій погляд на речі, що відбуваються в державі. Ми (партія «Справедлива Росія» - ред.), наприклад, самі теж є опозицією. Але я завжди виходив з того, що є ключові питання внутрішнього будівництва держави і зовнішньої політики, де наші позиції, на щастя, збігаються з позицією керівництва країни. Ми всі - громадяни Росії і зацікавлені у становленні сильної держави: відрізняючись у підходах до вирішення окремих питань, залишаємося консолідованими щодо ключових моментів. У цьому сила держави і суспільства», - додав він.

Відповідаючи на запитання, чи немає у російської сторони побоювання того, що після президентства Віктора Януковича станеться відкат від досягнутих домовленостей, Бабаков сказав: «Це питання більше політологічне. Якщо реальну вигоду від тісної співпраці з Росією відчують українські виборці, то це і стане гарантією того, що подібні зв’язки збережуться, незалежно від персоналій у керівництві України».
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Назад в СРСР»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Там, де закінчується здоров'я, там, де закінчуються гроші, там, де закінчується здоровий людський розум, - там всюди починається християнство ”
Генріх Гейне

 
Відпочинок на схилах Дніпра
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.