Аратта - На головну

18 квітня 2024, четвер

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в Україні знаходиться унікальний міст, що пролягає між правим берегом однієї річки. Не вірите? Можете переконатися на власні очі, якщо відвідаєте Кам’янець-Подільську фортецю, що на Хмельниччині. Стара фортеця розташована на скелястому острові, охопленому петлею каньйону річки Смотрич. Таким чином, міст, що веде до фортеці, пролягає між двома точками правого берегу однієї річки. Крім того, ми не знайшли більше прикладів у світі, коли б міст тримався без усіляких підпор, а спирався б тільки на скелі. За однією з гіпотез, цей міст було зведено римлянами ще у II столітті під час походу Траянового війська на Дакію. Нині Кам’янецька фортифікація включена до переліку ЮНЕСКО
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Янукович попередив Зварича про звільнення

Скандал 9742 перегляди

Опубліковано - 28.09.2006 16:49 | Всі новини | Версія для друку

Янукович попередив Зварича про звільнення
Янукович попередив Зварича про звільнення
Прем'єр Віктор Янукович доручив Мін'юсту та юридичному управлінню Кабінету міністрів знайти правове формулювання у постанові стосовно звільнення п'яти губернаторів.

Під час засідання Кабміну міністр юстиції Роман Зварич зазначив, що ця постанова не є коректною.

“Ця постанова не була предметом правової експертизи Мін'юсту”, - сказав Зварич.

Міністр додав, що повноваження призначати та звільняти губернаторів належать президенту Віктору Ющенку, але при цьому уряд робить відповідні подання.

“З тексту постанови не зрозуміло, ми подаємо подання щодо звільнення чи входимо в дискусію з президентом щодо звільнення?”, - сказав Зварич.

Коли Янукович відповів, що рекомендація президенту звільнити губернаторів “залишається у постанові, а відповідь ми дамо пізніше”, Зварич зазначив: “Таке формулювання мені здається не зовсім коректним, бо воно не вписується у деякі статті Конституції”.

У відповідь прем'єр попередив Зварича про звільнення, в разі створення перешкод вимогам уряду підвищити відповідальність керівників органів влади.

“Я попереджаю всіх, в тому числі і вас, Романе Михайловичу, - всі, хто стоять на перешкоді підняття рівня відповідальності за свої обов’язки – я ініціюватиму звільнення, в тому числі і вас”, - сказав Янукович.

“Члени уряду від “Нашої України” мають зрозуміти, що ми з вами в делікатних стосунках, тому не грайтеся зі мною”, - додав прем'єр.

Він пояснив, що міністри від “Нашої України” перебувають в уряді в рамках домовленостей прем'єра та президента, тоді як “Наша Україна” не вступила в коаліцію.

На це Зварич відповів, що Янукович міг його неправильно зрозуміти, бо він мав на увазі, що постанови уряду мають проходити експертизу Мін'юсту, чого не було в даному випадку.

Після цього Янукович доручив зробити експертний висновок стосовно постанов.

“Питання (відповідальності п’яти губернаторів) не знімається. Можливо, по формі воно буде іншим”, - додав він.

Від “Аратти”: як із кожним днем стає все очевидніше, проголошене після підписання Унівесалу рівняння “Два Віктори - одна Україна”, виявилося лише хибною формулою, яка, напевно мала на меті лише примітивне пропагандистське прикриття, поспіхом надумане аби прикрити сором влади. Бо ж життя вже показало, що дісно, Україна одна, лишень не зрозуміло, навіщо їй такі “Віктори”, “антикризові коаліції”, пропагандистські сурми, в той час, коли некерована країна впевнено сунеться до прірви? Хіба Ви за це голосували?
До теми:
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Скандал»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Вони вважають життя наше забавою і житіє прибутковою торгівлею, бо кажуть, то повинно ж звідкілясь мати прибуток, бодай із зла”
Біблія

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.