Аратта - На головну

18 квітня 2024, четвер

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- під час англо-бурської війни (Південна Африка) в 1899-1902 роках, командир одного з загонів бурів українець Юрій Будяк, врятував від розстрілу одного молодого англійського журналіста. Згодом останній допоміг Ю.Будяку вступити до Оксфордського університету. В 1917 році Ю.Будяк працює в уряді Української Народної Республіки. В 1943 році Юрій Будяк помирає в радянському концтаборі. Англійського журналіста звали .... Уїнстон Черчілль....
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Азаров не дивиться телевізор, бо там він - не білий та пухнастий

Телебачення 10970 переглядів

Опубліковано - 28.09.2006 21:40 | Всі новини | Версія для друку

Справді, пряма мова Миколи Азарова, - явище унікальне
Справді, пряма мова Миколи Азарова, - явище унікальне
Більшість телеканалів, у тому числі й державний “Перший національний”, необ`єктивно висвітлюють діяльність уряду.

Таку думку висловив перший віце-прем'єр, міністр фінансів Микола Азаров під час виступу перед студентами і викладачами Національного медичного університету в Києві. "Прийде час і ми запитаємо тих, хто таку інформаційну політику проводить, що це неправильно, що треба абсолютно об'єктивно інформувати телеглядачів і громадськість про те, що робиться", - сказав він.

На думку першого віце-прем'єра, недержавні канали допускають свідомі перекручування при подачі інформації, тому що є "платними". Азаров відзначив, що практично не дивиться телевізор – як за браком часу, так і через відсутність бажання, - тому що події, які там висвітлені, виглядають практично протилежно тому, що є насправді.

Азаров підкреслив, що завжди просить журналістів не спотворювати сказане ним. "Я завжди прошу про одне - давайте мою пряму мову", - сказав Азаров.

За його словами, новий уряд проводить політику відкритості і прозорості у відносинах із громадськістю. Як приклад він привів обговорення проекту Державного бюджету на 2007 рік перед його внесенням у парламент.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Телебачення»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Ніколи нічого не замишляйте проти Росії, тому що на кожну вашу хитрість вона відповість своєю непередбачуваною дурістю ”
Отто фон Бісмарк

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.