Аратта - На головну

25 квітня 2024, четвер

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- найдовший духовий музичний інструмент в світі - це трембіта, — конічна дерев’яна труба без бокових отворів. ЇЇ довжина може досягати чотирьох метрів. Діапазон трембіти — дві з половиною октави. Її звуки чутно більш ніж за десять кілометрів. Цей традиційний для жителів українських Карпат інструмент і досі використовується. Трембітарі сповіщають горян про важливі події. Якщо Ви включите до програми своєї подорожі один з фестивалів краю, то обов’язково познайомитеся з незвичайним інструментом.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Лех Качинський був тверезий під час аварії

Надзвичайна подія 7030 переглядів

Опубліковано - 21.07.2010 15:26 | Всі новини | Версія для друку

Лех Качинський був тверезий під час аварії
Лех Качинський був тверезий під час аварії
Розтин тіла загиблого президента Польщі спростував заяви деяких політиків про те, що Качинський під час польоту Ту-154 був п’яний.

Розтин тіла загиблого у катастрофі літака під Смоленськом президента Польщі Леха Качинського показав, що він був тверезий під час аварії.

Результати розтину, які поки не оприлюднені офіційно, опублікували польські газети.

Розтин тіла екс-президента було проведено в Росії у присутності колишнього польського генерального прокурора ввечері 10 квітня.

Раніше повідомлялося, що результати всіх розтинів тіл загиблих в авіакатастрофі під Смоленськом будуть передані до Польщі в серпні.

Як відомо, депутат Януш Палікот, відомий своїми скандальними заявами, припустив, що Ту-154 міг розбитися через те, що Лех Качинський напився і вів себе неналежним чином.

Минулого тижня польські ЗМІ з посиланням на власні джерела поінформували, що спеціалістам Краківського інституту судових експертиз вдалося розшифрувати кілька нових фраз "чорних скриньок" президентського Ту-154.

Серед них слова командира екіпажу Аркадіуша Протасюка, який начебто сказав: „Якщо не посаджу машину, то мене вб'є (вб'ють)".

Також повідомлялося, що польські експерти розшифрували більше слів із записів розмов пілотів літака президента Польщі, ніж це зробили російські експерти.
До теми:
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Надзвичайна подія»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Причина того, що важко керувати народом, полягає в тому, що народ освічується і в ньому багато розумних ”
Лаоцзи

 
Знайди свою ГАРМОНІЮ!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.